Naslovnica knjige: Zmija u mojoj školi

Podijeli:

  • Broj stranica: 34
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531421669
  • Strani naslov: Snake in my school
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 28 cm
  • Visina: 28 cm

Zmija u mojoj školi

David Walliams, Tony Ross

Knjige Ljetni sajam knjiga Slikovnice i kartonke

ZMIJA U MOJOJ ŠKOLI je urnebesno zabavna slikovnica o danu predstavljanja kućnih ljubimaca u školi iz pera omiljenog dječjeg pisca Davida Walliamsa.

Miranda voli biti različita od drugih, stoga na školskom Danu predstavljanja kućnih ljubimaca odluči prijatelje upoznati sa svojim iznimno NESVAKIDAŠNJIM ljubimcem… zmijom Penelopom. Ravnateljica, gospođica Oholica, drži da zmijama nije mjesto u školi. No Penelopa ima drukčiji stav…

Predstavljamo vam spektakularno (siktavo) i urnebesno ostvarenje zvjezdanog dvojca!

David Walliams potpuno je osvojio svijet dječje književnosti. Njegovi su romani prevedeni na više od četrdeset jezika, a samo su u Velikoj Britaniji prodani u više od jedanaest milijuna primjeraka. Walliamsove su romane kritičari ovjenčali lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom.

Tony Ross radi kao grafičar dizajnerskih i reklamnih agencija. Njegovi su stripovi objavljivani u slavnim tiskovinama diljem svijeta. Napisao je više od 100 knjiga, a ilustrirao ih više od 2000. David i Tony  su surađivali na šest Davidovih nevjerojatno uspješnih dječjih romana − Mali milijarder, Banditska bakica, Bljakburger, Zla zubarica, Tetka probisvjetka i Djedov veliki bijeg, kao i na uspješnoj zbirci pripovjedaka, Najgora djeca na svijetu, te slikovnici Zmija u mojoj školi.

Ostale knjige Davida Walliamsa potražite ovdje.

Na zalihi
79,00 kn
Ljetni sajam knjiga
50,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.