Naslovnica knjige: ŽIVOTINJE-VELIKA ILUSTIRANA ENCIKLOPEDIJA

Podijeli:

  • Broj stranica: 624
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531415859
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 26 cm
  • Visina: 31.2 cm

ŽIVOTINJE-VELIKA ILUSTIRANA ENCIKLOPEDIJA

Priroda i životinje

ŽIVOTINJE-VELIKA ILUSTIRANA ENCIKLOPEDIJA

Drugo izdanje najveće i najbolje knjige o ŽIVOTINJSKOM CARSTVU!

– više od 5.000 fotografija u boji
– više od 2.000 životinjskih vrsta
– 624 stranice u boji
– veliki format: 26 x 31 cm
– knjiga objavljena u više od 30 zemalja i u više od 1.000.000 primjeraka

Upoznajte više od 2.000 životinja sa svih strana svijeta – od najvećih do najmanjih, od najbržih do najopasnijih, od najpoznatijih do najneobičnijih!

Vodeći svjetski stručnjaci i fotografi udružili su snage kako bi nastala najveća i najbolja knjiga o životinjama na svijetu! Ova svjetska uspješnica prevedena je na više jezika, a pred Vama je njezino drugo izdanje na hrvatskom. Velika ilustrirana enciklopedija ŽIVOTINJE donosi sveobuhvatan prikaz životinjskog carstva. U knjizi ćete naći više od 2.000 pojedinačnih vrsta, među kojima brojne novootkrivene, rijetke ili ugrožene vrste. Na enciklopediji je radilo 70 vodećih svjetskih stručnjaka, uglednih svjetskih zoologa i biologa i zato ćete u njoj pronaći suvremene, pouzdane i točne informacije. Naročito će Vas oduševiti više od 5.000 nevjerojatnih fotografija najboljih svjetskih fotografa.

Ova atraktivna i slikovita enciklopedija je odličan priručnik za obiteljsku knjižnu policu i u njoj će uživati ljubitelji životinja svih generacija!

Na zalihi
898,00 kn
Dodaj u košaricu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.