Naslovnica knjige: VODIČ KROZ VITAMINE, MINERALE I DODATKE PREHRANI

Podijeli:

  • Broj stranica: 415
  • Godina izdanja: 2008
  • ISBN: 9789531402941
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 20 cm
  • Visina: 26 cm

VODIČ KROZ VITAMINE, MINERALE I DODATKE PREHRANI

Knjige Zdrav život, sport

VODIČ KROZ VITAMINE I MINERALE je opsežan vodič koji na više od 400 stranica donosi  odgovore na brojna pitanja koja se tiču vitamina, minerala, biljnih pripravaka te dodataka prehrani.

Osim što ćete doznati koji vam dodaci mogu pomoći u liječenju pojedinih zdravstvenih tegoba, dobit ćete i detaljnije informacije o, primjerice, kalciju, metvici ili vitaminu D, sve o njihovu djelovanju i doziranju, kao i mogućim nuspojavama i međudjelovanju s lijekovima… Točnije, VODIČ KROZ VITAMINE, MINERALE I DODATKE PREHRANI naučit će vas da ih uzimate sigurno i učinkovito.

Ova knjiga savjetovat će vam kako koristiti vitamine, minerale ili bilje u prevenciji, ali i liječenju bolesti koje vas muče. Sve tegobe, kao i sredstva koja pomažu u njihovu liječenju, možete lako pronaći s pomoću abecednoga kazala na kraju knjige. Informacije o dodacima jezgrovite su i točne te ćete brzo doznati kako poboljšati zdravlje i prorijediti odlaske liječniku, kao i uzimanje lijekova.

Tražite li jednu knjigu koja će vam dati odgovore na sva pitanja kad je riječ o dodacima prehrani, odabravši VODIČ KROZ VITAMINE, MINERALE I DODATKE PREHRANI nećete pogriješiti!

Rasprodano
276,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.