Ured za izgubljene stvari

Zoran Maljković, Marko Jovanovac

Na zalihi
9,16 €
Dodaj u košaricu

Ured za izgubljene stvari

8,72 

- +
Podijeli:

Ured za izgubljene stvari

Ured za izgubljene stvari priča je o obitelji koja voli čitanje, knjižnice, pecanje, palačinke i televizijske kvizove. A onda, jednog dana, kad svatko od članova obitelji nešto izgubi, njezin najmlađi član, dječak koji je tek krenuo u osnovnu školu, otkrit će veliku tajnu: saznat će što se krije između korica knjiga kojih mu je puna soba…

Ova topla i dirljiva priča učit će vaše dijete o važnosti učenja i čitanja te mu razvijati  maštu i strpljenje. Ujedno će mu pokazati da postoje “stvari”, kao što su obiteljske vrijednosti i stečeno znanje, koje ne mogu tako lako završiti u Uredu za izgubljene stvari.

Na početku slikovnice dijete može napisati svoje podatke za slučaj da je mora ići tražiti u Ured za izgubljene stvari.

Zoran Maljković, pravnik i profesor hrvatskog jezika, već više od 20 godina uređuje hrvatske i strane knjige i slikovnice. Uz to, više od 15 godina piše priče za djecu te ih objavljuje u dječjim časopisima. Ured za izgubljene stvari prva je njegova objavljena slikovnica.

Marko Jovanovac, dizajner, ilustrator i tipograf, cijeli život crta, a znatan dio profesionalnog opusa namijenjen mu je za najmlađe. Otac je dvoje djece koja su kroz proces stvaranja slikovnice sudjelovala kao “strogi” kritičari. Ured za izgubljene stvari prva je slikovnica koju je ilustrirao.

X

RECENZIJA Brigita Blagajac, Pričajmo o knjigama

Mislim da je veoma važno da se ova slikovnica nađe na policama vaših mališana, odličan je poticaj da mnogo toga nauče, pročitaju i zapamte – pa da se i sami okušaju u kvizovima znanja zajedno sa svojim roditeljima, bakama i djedovima, vjerujem da će to svima biti zanimljivo!više
  • Broj stranica: 16
  • Godina izdanja: 2018.
  • ISBN: 9789531423717
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 24.5 x 24.5 cm
  • Težina: 380 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

19,71 
PRETPRODAJA

17,91 
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

18,00 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.