Slikobajke

Stuart Lynch

Na zalihi
10,49 €
Dodaj u košaricu

Slikobajke

9,99 

- +
Podijeli:

Slikobajke

Slikobajke su očaravajuća zbirka od osam bajki, u kojoj su ključne riječi zamijenjene ilustracijama, prava su poslastica za čitatelje početnike i važan dodatak svakoj dječjoj biblioteci. Uz priču dočaranu riječima i sličicama djeca će lakše i brže svladati početno čitanje, ohrabriti se, izvježbati samostalno čitanje, a uz to će se i sjajno zabaviti.

Jednostavan tekst i prekrasne ilustracije čine ovu knjigu savršenom za zajedničko uživanje djece i roditelja u čitanju, a izvrstan su materijal i za rad s djecom u vrtićima i školama.
Zbirka sadrži sljedeće bajke: Zlatokosa i tri medvjeda, Pepeljuga, Janko i čarobni grah, Snjeguljica, Crvenkapica, Ružno pače, Kolačić, Matovilka.

Čitati je važno, a što prije djeca steknu naviku i ljubav prema knjigama, to bolje. Ta će ljubav s vremenom samo rasti, a učinci se ne daju mjeriti ni s jednom drugom aktivnošću. Čitajući, osim što se odmaramo i zabavljamo, razvijamo vokabular, ali i empatiju. Čitajući, bolje razumijemo svijet oko sebe i promjene koje na njega utječu, produbljujemo znanja i razvijamo inteligenciju. Iza svakog uspješnog čovjeka stoji i velika biblioteka pročitanih knjiga. Ova je knjiga jedna od prvih važnih knjiga u toj biblioteci.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona što je čini izuzetno izdržljivom za brojna prelistavanja te će poslužiti brojnim generacijama mališana.

Prijevod: Tanja Konforta

X
  • Broj stranica: 24
  • Godina izdanja: 2022.
  • ISBN: 9789533138879
  • Prevoditelj: Tanja Konforta
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 23.5 x 23.5 cm
  • Težina: 300 g
  • Nakladnik: Profil
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

19,71 
PRETPRODAJA

17,91 
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.