Naslovnica knjige: Savjeti naših baka – zdravlje i njega tijela

Podijeli:

  • Broj stranica: 112
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531417990
  • Uvez: meki
  • Širina: 24 cm
  • Visina: 19.2 cm

Savjeti naših baka – zdravlje i njega tijela

Grupa autora

Knjige Veliko zimsko sniženje Zdrav život, sport

Knjiga SAVJETI NAŠIH BAKA – ZDRAVLJE I NJEGA TJELA donosi mudre naputke iz prošlosti koje će vam biti od velike koristi u svakodnevici.

Nije tome bilo tako davno kad su naši stari sami proizvodili sve što im je trebalo. Nema razloga da se ne vratite najboljim, najpouzdanijim i najdjelotvornijim domaćim pripravcima. Ali tko još danas zna kako se pripremaju? Gdje pronaći sve te recepte? Tko još može išta znati o njihovoj točnoj primjeni i djelovanju?

Priručnik Savjeti naših baka – zdravlje i njega tjela nudi mnogo provjerenih i korisnih savjeta kojima ćete poboljšati zdravlje i sačuvati ljepotu. Praktičnim i jednostavnim rješenjima uštedjet ćete vrijeme i novac te očuvati okoliš. Uvjerite se sami: najbolja sredstva nisu ona nova i najskuplja, nego ona koja su se već dokazala i koja su isprobali brojni naraštaji prije nas.

Savjete naših baka koji se odnose na održavanje kućanstva i kuhinje potražite ovdje.

X
Na zalihi
39,90 kn
20,00 kn
Dodaj u košaricu

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Nemirna krv peti je roman o Strikeu i Robin, najupečatljiviji je i najuzbudljiviji dosad. Čudesno zapetljan, ostavit će vas bez daha.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.