Rečeno – učinjeno

Julijana Matanović

Na zalihi
59,00 kn
50,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Rečeno – učinjeno

Julijana Matanović

REČENO – UČINJENO je roman za mlade višestruko nagrađivane spisateljice Julijane Matanović.

Radnja romana počinje početkom rujna kad djevojčica Tinka kreće u šesti razred osnovne škole. Djevojčica u ispovjednoj formi pripovijeda o svemu što se događa u njezinu životu, školi i kod kuće. Roman Rečeno – učinjeno donosi nam i njezine intimne želje i spoznavanje prve ljubavi… Školski sukobi, grupiranja, različiti afiniteti i odgoji, simpatije samo su neki od motiva ovog uzbudljivog i zanimljivog dječjeg romana.

JULIJANA MATANOVIĆ je suvremena hrvatska književnica i književna znanstvenica. Uz brojne stručne knjige objavila je zbirke priča Zašto sam vam lagalaKao da smo otac i kći, Laura nije samo anegdota, Knjiga od žena, muškaraca, gradova i rastanakaBožićna potraga, Samo majka i kćiI na početku i na kraju bijaše kava te romane Bilješka o piscu Tko se boji lika još.

S Ankom Dorić napisala je knjigu za mlade One misle da smo male nagrađenu nagradama Anto Gardaš, Mali princ i Kiklop. U zbirci Cic i svila u izboru autorice objavljene su njezine najbolje priče. Autorica je i romana za mlade Rečeno − učinjeno te Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom.

Ostale knjige Julijane Matanović potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 154
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531418317
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 12.5 x 19 cm
  • Težina: 255 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina