Putovanja na nemoguća mjesta

Simon Reeve

Na zalihi
20,99 €
19,00 €
Dodaj u košaricu

Putovanja na nemoguća mjesta

18,10 

- +
Podijeli:

Putovanja na nemoguća mjesta

Putovanja na nemoguća mjesta jednog od najprodavanijih autora i najuzbudljivijih dokumentarista Simona Reevea nastavak je uspješnice Korak po korak koji nas ovoga puta odvodi korak dalje na Simonovu životnu i avanturističkom putovanju.

Nastavivši dalje s točke na kojoj smo posljednji put stali, ovoga puta Simon nas odvodi u prekrasne i fascinantne, no veoma složene kutke svijeta koji ključaju u svojoj kontradikciji: od tropskih krajeva, usamljenih rajskih otoka pa sve do džungli koje bujaju uzavrelim životom.

Reeve s nama dijeli sve ono čemu su ga ta jedinstvena iskustva poučila, neprekidno ih kombinirajući s onim najljepšim, ali i najružnijim trenucima u svome privatnom životu: od poteškoća s plodnošću, mentalnim zdravljem pa sve do mudrih prijateljskih savjeta, iskustva bivanja ocem, osjećaja ljubavi prema kućnim ljubimcima i inspirativnih priča ljudi koji ga okružuju.

Briljantna i koherentna mješavina autobiografske priče s putopisnim avanturama i ovoga je puta recept za vrlo interesantno i uspješno štivo koje nas navodi da se borimo protiv strahova i negativnosti te objeručke prihvatimo i obgrlimo život, sa svim rizicima i prilikama koje nam istovremeno donosi.

O autoru knjige Putovanja na nemoguća mjesta:

Simon Reeve jedan je od vodećih britanskih dokumentarista, koji je proputovao te snimao u više od 120 zemalja diljem svijeta. Simon istražuje i pojašnjava socijalne, političke i kulturološke aspekte različitih zemalja milijunima gledatelja, putujući na specifičan način koji kombinira avanturu s ozbiljnim pitanjima. Osim toga autor je i šest knjiga, uključujući Tropics of Capricorn, One Day in December, Journeys to Impossible PlacesKorak po korak prva je njegova knjiga prevedena na hrvatski jezik.

X

RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Zanimljiva i uzbudljiva priča, autora koji nas vodi na uzbudljiva odredišta, o kojima možemo samo sanjati. Ovo je priča u kojoj sam pronašla sebe i shvatila kakvima sam ljudima okružena.više

RECENZIJA Saša Jakšić, Ovisna o čitanju

Knjiga zaista ima sve moje preporuke, predivan je to putopis, protkan emotivnim životnim iskustvima i lekcijama koje je autor naučio tijekom svakog svog putovanja, bilo fizičkog, bilo duhovnog, bilo osobnog rasta i razvoja. Zaista bi svi trebali više putovati, makar čitajući!više
  • Broj stranica: 384
  • Godina izdanja: 2023.
  • ISBN: 9789531435154
  • Strani naslov: Journeys to Impossible Places: In Life and Every Adventure
  • Prevoditelj: Irena Jakelić
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 355 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

15,00 

15,00 

12,00 

14,32 

13,52 

27,00 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.