Put do vrha – Najneobičnija tajna

Na zalihi
17,90 €
14,32 €
Dodaj u košaricu

Put do vrha – Najneobičnija tajna

13,64 

- +
Podijeli:

Put do vrha – Najneobičnija tajna

Put do vrha – Najneobičnija tajna djelo je Earl Nightingalea. On je bio radijski voditelj, poduzetnik, filozof, marinac i još mnogo toga, a sve čime se bavio bilo je prožeto njegovom strašću prema izvrsnosti i svrhovitom življenju. Cijeli život je proučavao misli i navike šačice ljudi koji su u povijesti čovječanstva uspjeli steći najveće bogatstvo i ugled kako bi pronašao formulu za dostizanje visoke razine osobnog, profesionalnog i financijskog uspjeha. Audiosnimka njegovog motivacijskog govora pod nazivom Najneobičnija tajna objavljena je 1956. kao prvi snimljeni govor i dobila status “zlatne ploče”.

Njegov tekst Put do vrha prozvan je „programom predsjednika“ jer je inspirirao brojne lidere i poslovne ljude koji su njegovu filozofiju primijenili u svom poslovanju. Po prvi put u hrvatskom prijevodu donosimo ova dva teksta koji se smatraju klasicima na području osobnog razvoja, a pomogli su brojnim ljudima da negativne misli i uvjerenja zamijene mirnom, pozitivnom i nepokolebljivom usredotočenošću na svoj cilj kako bi se njihova emocionalna, duhovna ili financijska oskudica pretvorila u obilje.

O autoru:

Earl Nightingale bio je radijski voditelj, poduzetnik, filozof, marinac i još mnogo toga, a sve čime se bavio bilo je prožeto njegovom strašću prema izvrsnosti i svrhovitom življenju. Snimka njegovog motivacijskog govora pod nazivom Najneobičnija tajna objavljena je 1956. i postala je prvim snimljenim govorom koji se prodao u više od milijun primjeraka, zbog čega je dobila status zlatne ploče. Njegov tekst Put do vrha prozvan je „programom predsjednika“ jer je inspirirao brojne lidere i poslovne ljude koji su njegovu filozofiju primijenili u svom poslovanju. Umro je 1989. godine.

X
  • Broj stranica: 184
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789532575866
  • Prevoditelj: Bernard Jan i Matija Pospiš
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14.8 x 22 cm
  • Težina: 270 g
  • Nakladnik: Planetopija
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.