Ponovno otkrivanje života

Na zalihi
13,90 €
Dodaj u košaricu

Ponovno otkrivanje života

13,24 

- +
Podijeli:

Ponovno otkrivanje života

Ponovno otkrivanje života nadopunjeno je izdanje nastavka knjige Buđenje svijesti.

Iako je prošlo više od trideset i pet godina otkako nas je napustio jedan od najvećih duhovnih učitelja našeg vremena, Anthony de Mello (1931. – 1987.), njegova djela i dalje ne prestaju privlačiti i nadahnjivati nove generacije čitatelja diljem svijeta. Među brojnim obožavateljima tog karizmatičnog indijskog isusovca, ali i psihoterapeuta neki su od najpoznatijih suvremenih duhovnih autora poput Eckharta Tollea, Rhonde Byrne, Paula Coelha te mnogi drugi, koji su u više navrata izravno isticali De Mellov presudan trag u njihovim djelima i razmišljanju.

De Mellova posthumno objavljena knjiga Buđenje svijesti danas se općenito smatra klasikom duhovne literature i jednom od najvažnijih duhovnih knjiga 20. stoljeća.

Knjiga Ponovno otkrivanje života, nastala na temelju De Mellova predavanja održanog samo nekoliko mjeseci prije njegove smrti, nudi nam novi način gledanja na svijet i Boga koji će trajno promijeniti naše živote.

U tom smislu ovo novo i prošireno izdanje De Mellove knjige predstavlja dragocjenu dopunu njegova najpoznatijeg djela Buđenje svijesti.

O autoru:

Anthony de Mello bio je isusovački svećenik rođen u Bombayu u Indiji 1931. godine. Nadaleko je poznat po svom revolucionarnom radu koji integrira zapadnu i istočnjačku duhovnost. Smatraju ga jednim od najistaknutijih duhovnih filozofa 20. stoljeća. Iako je umro 1987. godine, njegove knjige i poruke i dalje se rado čitaju diljem svijeta.

X
  • Broj stranica: 132
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789533721569
  • Prevoditelj: Neda Jeny i Julijana Jurković
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 13.5 x 20.5 cm
  • Težina: 300 g
  • Nakladnik: Stilus knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.