Profesorica iz snova 9. izdanje

Miro Gavran

Na zalihi
11,93 €
Dodaj u košaricu

Profesorica iz snova 9. izdanje

11,36 

- +
Podijeli:

Profesorica iz snova 9. izdanje

Profesorica iz snova je roman za djecu i mlade Mire Gavrana. Mnoge peripetije i neočekivane situacije dovest će 14-godišnjeg učenika Ivu do srca svoje mlade profesorice iz zemljopisa.
U obliku dnevničkih zapisa Ivo opisuje svoj život neshvaćenog tinejdžera, obiteljske probleme u obliku roditelja
koji su mu se popeli na vrh glave i ljubavne zavrzlame. Autor nam živopisno dočarava slatke probleme, ali i ljepotu tinejdžerskog doba. Duhovita je to priča o zaljubljivanju, otkrivanju tajni ljubavi i pogreškama koje se mogu počiniti kad se zaljubimo.

MIRO GAVRAN (1961.) je hrvatski suvremeni romanopisac, pripovjedač, dramatičar i pisac za mlade. Autor je brojnih rado čitanih djela, među ostalim: Sretni dani, Kako je tata osvojio mamu, Svašta u mojoj glavi, Ljeto za pamćenje, Zaljubljen do ušiju, Pokušaj zaboraviti, Nekoliko ptica i jedno nebo, Judita, Poncije Pilat, Zaboravljeni sin, Kafkin
prijatelj, Suze i smijeh te mnogih drugih. Prema njegovim komedijama i dramama nastalo je više stotina kazališnih predstava koje je pogledalo više od tri milijuna ljudi. Godine 2014. postaje član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te član Ruske akademije književnosti. Dobitnik je velikog broja književnih i znanstvenih nagrada u zemlji i inozemstvu, a njegova su djela prevedena na više od 30 jezika. Od 2021. godine predsjednik je Matice hrvatske.

X
  • Broj stranica: 170
  • Godina izdanja: 2022.
  • ISBN: 9789531432788
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 13 x 12 cm
  • Težina: 230 g
  • Nakladnik: Mozaik knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

16,65 
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

19,71 
PRETPRODAJA

21,51 
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.