Naslovnica knjige: POVIJEST SVIJETA IZ GODINE U GODINU

Podijeli:

  • Godina izdanja: 2018.
  • ISBN: 9789531424110
  • Strani naslov: History Year by Year
  • Uvez: Tvrdi

POVIJEST SVIJETA IZ GODINE U GODINU

Grupa autora

Povijest

Knjiga Povijest svijeta iz godine u godinu dokazuje da povijest predstavljena lentom vremena ne mora biti suhoparno nabrajanje ratova i osvajanja, sporazuma i izdaja. Naravno, i takvi su događaji uključeni u prikaz, no tu su i datumi intelektualnih i tehnoloških inovacija, nastanka ključnih umjetničkih remek-djela te presudnih promjena u obrascima poljoprivredne proizvodnje, istraživanja i trgovine.

Riječ je o uzbudljivoj i sveobuhvatnoj studiji koja veliča ljudsku kreativnost, ali ne zaobilazi ni destruktivnost ljudskog roda, bavi se otkrićima i razumijevanjem koliko i prirodnim katastrofama i ljudskim bezumljem. Spektakularno ilustrirani i sažeto objašnjeni, ključni povijesni događaji od začetaka poljodjelstva do najnovijih astrofizičkih otkrića izloženi su na vjerojatno najsveobuhvatnijoj ikad sastavljenoj lenti vremena.

Slijedite događaje iz prošlosti, iz godine u godinu, uz uvijek dostupnu i preglednu lentu vremena. Upoznajte povijest kroz dramatične ilustracije te karte i grafikone u boji. Otkrijte kulture, izume i ljude koji su oblikovali svijet. Sagledajte pojedinačna otkrića i postignuća u širem značenju, kao priče sa svih kontinenata koje su utkane u zajedničku povijest svijeta.

Na zalihi
648,00 kn
550,00 kn
Dodaj u košaricu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.