Okruženi psihopatima

Thomas Erikson

Na zalihi
17,90 €
Dodaj u košaricu

Okruženi psihopatima

17,05 

- +
Podijeli:

Okruženi psihopatima

Knjiga Okruženi psihopatima je dugo očekivani nastavak velike uspješnice Thomasa Eriksona Okruženi idiotima.

Otkrijte psihopate u svojoj okolini! Vjerojatno ste više nego jednom upoznali takvu osobu – karizmatičnu, energičnu, uvijek ljubaznu i od pomoći drugima. Osobu koja govori baš ono što želite čuti, pa se s njom uvijek dobro osjećate. Čak i ako vas unutarnji glas upozorava da to što vam govori ne može biti istina, i dalje joj vjerujete. Jer tako je lijepo, psihopatski lijepo. Thomas Erikson, znanstvenik i svjetski poznati psihološki savjetnik, naučit će vas kako vas psihopati iskorištavaju i manipuliraju vašim slabostima te kako ćete se u skladu s tipom vaše osobnosti oduprijeti njihovim manipulacijama. Naravno, nisu svi koji imaju psihopatske osobine psihopati, a nije ni svaki psihopat serijski ubojica. Ipak, psihopati su među nama i na njih možete naletjeti mnogo češće nego što biste pomislili – na poslu, u obitelji, među prijateljima. Došlo je vrijeme da naučite njihovu taktiku, jer jednom kad se odluče za napad, bit će prekasno. Nećete se stići ni okrenuti, a oni će s vama već učini…

O autoru knjige Okruženi psihopatima:

Thomas Erikson stručnjak je za komunikacije, predavač i pisac. Proteklih je osamnaest godina obučavao više od pet tisuća izvršnih direktora i menadžera kako bi postali bolji i učinkovitiji vođe. O nekim alatima koje primjenjuje u svojim programima pisao je i u svojim knjigama, ali je licenciran i za brojne druge metode s ciljem jačanja rukovodstva unutar organizacije.

Thomas je napisao tri popularnoznanstvene knjige o komunikaciji i ljudskom ponašanju. Okruženi idiotima jedan je od najprodavanijih publicističkih naslova u Švedskoj s gotovo 900 000 prodanih primjeraka samo u toj zemlji. Prodaje se i na 40 druga jezika na različitim tržištima, primjerice u Brazilu, Njemačkoj, SAD-u, Kini, Rusiji, Kanadi, Španjolskoj, Poljskoj, Finskoj, Francuskoj i Južnoj Koreji. U Hrvatskoj je knjiga u šest mjeseci doživjela četiri izdanja i 9000 primjeraka.

Nastavak te knjige, Okruženi psihopatima, bavi se manipulacijama, a Thomas ga je napisao nakon što je
saznao da su neki čitatelji prve knjige zlorabili znanje koje je želio prenijeti. U trećoj knjizi, Okruženi lošim
šefovima, Thomas odgovara na pitanje zašto je teško pronaći dobre lidere.

Thomas je također vrlo cijenjeni predavač. Knjige su mu baza prema kojoj diljem Europe drži predavanja i
seminare. Neka od mjesta na kojima je 2017. održao predavanja su Okružno vijeće, Ured regionalnog državnog odvjetnika, KIA Motors, Coca Cola, Microsoft, TV4, Švedska porezna uprava, različiti vladini uredi, Ministarstvo obrazovanja, Volvo, IKEA, Sveučilište u Stockholmu, Švedska vojska i brojni drugi.
Thomas vodi svoj konzultantski ured koji radi na biheviorističkim promjenama unutar tvrtki i organizacija.
Fokus mu je ponajprije na menadžerskim timovima i rukovodstvu.

Živi sa suprugom Christinom, autoricom krimića, i njezinim tinejdžerskim sinovima.

Prijevod: Marija Perišić

Izdavač: Poetika j.d.o.o.

X
  • Broj stranica: 304
  • Godina izdanja: 2023.
  • ISBN: 9789538481017
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 21 cm
  • Težina: 390 g
  • Nakladnik: Poetika
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

16,65 
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

19,71 
PRETPRODAJA

21,51 
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.