Najgora djeca na svijetu 3

David Walliams

Na zalihi
13,14 €
Dodaj u košaricu

Najgora djeca na svijetu 3

12,51 

- +
Podijeli:

Najgora djeca na svijetu 3

Roman Najgora djeca na svijetu 3 nastavak su velikih hitova Davida Walliamsa, jednog od najpopularnijih suvremenih dječjih pisaca.

U knjizi Najgora djeca na svijetu 3 pročitat ćete nove, urnebesno duhovite priče o djeci koja imaju tako grozne navike u svom svakodnevnom životu da ih autor ovdje dovodi do apsurda. Na taj način on djecu usmjerava prema dobrom ponašanju i boljim navikama.

Službeno pismo iz ureda Davida Walliamsa

Dragi čitatelju,

kanio sam te uvrstiti u zbirku Najzločestija djeca na svijetu 3, ali nakon što sam porazgovarao s tvojom obitelji, zaključio sam da si suviše zločest da se pojaviš u ovoj knjizi. No, nemoj pomisliti da si se tako lako izvukao, jer možda slijedi još jedan nastavak… I to u trenutku kad ćeš mu se najmanje nadati.

David Walliams

“David Walliams svakoga je puta sve bolji.” – Telegraph

“Novi Roald Dahl” – Evening Standard

O autorima:

David Walliams potpuno je osvojio svijet dječje književnosti. Njegovi su romani prevedeni na više od četrdeset jezika, a samo su u Velikoj Britaniji prodani u više od jedanaest milijuna primjeraka. Walliamsove su romane kritičari ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom.

Tony Ross radi kao grafičar dizajnerskih i reklamnih agencija. Njegovi su stripovi objavljivani u slavnim tiskovinama diljem svijeta. Napisao je više od 100 knjiga, a ilustrirao ih više od 2000. David i Tony  su surađivali na šest Davidovih nevjerojatno uspješnih dječjih romana − Mali milijarder, Banditska bakica, Bljakburger, Zla zubarica, Tetka probisvjetka i Djedov veliki bijeg, kao i na uspješnoj zbirci pripovjedaka, Najgora djeca na svijetu.

Knjigu je preveo Ozren Doležal.

Video recenziju knjige “Najgora djeca na svijetu” djevojčice Izabele pogledajte ovdje.

Ostale naslove Davida Walliamsa potražite ovdje.

X

RECENZIJA Martina Barać, From Cover To Cover

Njihove su dogodovštine opisane duhovito, uz brojne ilustracije uz koje će mlađim čitateljima biti lakše i zanimljivije pratiti pripovjetke. Svaka krije pouku kako se nositi sa djetetom koje se neprimjereno ponaša, odnosno, pričom ga se usmjerava i pokazuje zbog čega njegovo ponašanje nije u redu... Samo je izdanje prekrasno ukoričeno, a i priče je lako i zanimljivo čitati zahvaljujući sad već svima poznatom duhovitom stilu pisanja D. Walliamsa, kao i odličnim ilustracijama Tonyja Rossa.više
  • Broj stranica: 284
  • Godina izdanja: 2019
  • ISBN: 9789531424998
  • Strani naslov: THE WORLDS WORST CHILDREN
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 15.8 x 20.8 cm
  • Težina: 700 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

14,31 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.