Najbolji dar

Zoran Maljković

Na zalihi
12,99 €
Dodaj u košaricu

Najbolji dar

12,37 

- +
Podijeli:

Najbolji dar

Opće je poznato koliko djeca vole darove, koliko im se raduju i kako u raznim prigodama maštaju o tome što će dobiti na dar. Što sve žele, što im sve „treba“ i kako ih neki darovi mogu jako iznenaditi, a i puno toga naučiti…  Najbolji dar nova je slikovnica omiljenih dječjih autora, nagrađivanog dvojca Maljković Jovanovac.

Božić još i ne završi, a malo koje dijete već ne razmišlja što će dobiti za sljedeći. Svi maštaju o darovima, pa tako i junaci ove priče, dva brata i sestra. Njihova je mašta raskošna, a svašta im i treba. Stalno pričaju o darovima, sanjaju ih noćima…

No, ove godine dar koji će dobiti nisu mogli ni zamisliti, a kad ga napokon dobiju, shvatit će da je najbolji od svih.

O autorima slikovnice Najbolji dar:

Zoran Maljković, pravnik i profesor hrvatskog jezika, već više od 25 godina uređuje hrvatske i strane knjige i slikovnice. Uz to, više od 15 godina piše priče za djecu koje su mu objavljene u dječjim časopisima. Najbolji dar peta je njegova objavljena slikovnica. Godine 2020. dobio je, zajedno s ilustratorom Markom Jovanovcem, nagradu “Ovca u kutiji” za slikovnicu “Moj tata zeko”, a godinu poslije istu nagradu su dobili za sikovnicu Kako je Fran dobio psa.

Marko Jovanovac, nagrađivani je dizajner, ilustrator i tipograf, cijeli život crta, a znatan dio profesionalnog opusa namijenjen mu je za najmlađe. Otac je dvoje djece koja su kroz proces stvaranja njegovih slikovnica sudjelovala kao “strogi” kritičari.

X
  • Broj stranica: 24
  • Godina izdanja: 2022.
  • ISBN: 9789531433112
  • Ilustrator: Marko Jovanovac
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 24 x 24 cm
  • Težina: 375 g
  • Nakladnik: Mozaik knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

16,65 
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

19,71 
PRETPRODAJA

21,51 
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.