Moramo razgovarati o Kevinu

Na zalihi
22,90 €
Dodaj u košaricu

Moramo razgovarati o Kevinu

21,81 

- +
Podijeli:

Moramo razgovarati o Kevinu

Eva nikad nije htjela biti majka, a sigurno ne majka dječaka koji je hladnokrvno ubio devetero ljudi uoči svoga šesnaestog rođendana.

Dvije godine poslije, Eva se suočava s ruševinama svoga života – sa svojim brakom, karijerom, majčinstvom i Kevinovim brutalnim pohodom. U nizu pisama suprugu otkriva svoju bol, strepnje te sumnje da je i sama odigrala ključnu ulogu u Kevinovu neoprostivu zločinu.

U zastrašujuće pronicljivom i briljantno napisanom romanu koji problematizira suvremeno majčinstvo, obitelj, društvo i sve ono što u američkoj kulturi stvara djecu ubojice, autorica čitatelja vješto vodi između krivnje i empatije, odmazde i oprosta. Ovaj veliki svjetski hit ujedno je ekraniziran s Tildom Swinton u glavnoj ulozi.

Roman Moramo razgovarati o Kevinu lansirao je Shriver u sam vrh svjetske književnosti. Dobitnik je nekih od najvažnijih književnih nagrada, a nedugo nakon objavljivanja, po njemu je snimljen i istoimeni kinohit.

“Ova se knjiga ne može ispustiti iz ruku…Tko, u konačnici, treba razgovarati o Kevinu? Možda svi mi.” – Boston Globe

O autoru:

Lionel Shriver američka je autorica i novinarka koja živi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njezin roman Moramo razgovarati o Kevinu višestruko je nagrađivano djelo, po kojem je snimljena i uspješna ekranizacija.

X

INTERVJU Zora Bjelousov, Femina

Na police hrvatskih knjižara stigao je hit roman "Moramo razgovarati o Kevinu". O ovoj moćnoj, iskrenoj i bolnoj priči o neizbježnom zlu i snazi čovječnosti, koja je prodana u milijunskoj nakladi, ekskluzivno smo razgovarali s njezinom autoricom Lionel Shriverviše
  • Broj stranica: 520
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789531436137
  • Strani naslov: We Need to Talk About Kevin
  • Prevoditelj: Vesna Valenčić
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 540 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.