Moja priča

Na zalihi
21,10 €
Dodaj u košaricu

Moja priča

20,10 

- +
Podijeli:

Moja priča

U svojim iznimno otvorenim i iskrenim memoarima “Moja priča” Michelle Obama poziva čitatelje u svoj svijet, govoreći o iskustvima koja su je oblikovala: od djetinjstva u South Sideu u Chicagu, do godina kada je radila kao menadžerica noseći se sa zahtjevima i majčinstva i posla, sve do vremena provedenog u Bijeloj kući i povratka u život privatne građanke.

Uloga prve dame izložena je javnosti, ali počesto i podcijenjena, ali Michelle Obama se potrudila da to iskoristi za svoje projekte kojima se obraćala ljudima izravno, toplo i učinkovito.

U knjizi piše o luksuznom životu u Bijeloj kući koji nije bez žrtve, kao i odnosima sa svojim prijateljima i obitelji koji su je, i još je oblikuju na njezinom impresivnom putu.

O autoru:

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Michelle Obama, jedna je od najutjecajnijih žena. Kao prva dama – prva Afroamerikanka u toj ulozi – pomogla je u stvaranju najsrdačnije i najotvorenije Bijele kuće u povijesti, a pritom se etablirala kao moćna zagovornica žena i djevojaka u Sjedinjenim Državama, ali i cijelom svijetu. Svojim je projektima i djelovanjem dramatično zaokrenula način života u obiteljima i školama prema zdravijem i aktivnijem življenju, stojeći pritom uza svojega supruga dok je vodio Ameriku kroz neke od njezinih najtežih trenutaka.

U knjizi Moja priča opisuje duboka osobna iskustva; govori o svojim korijenima i tome kako je pronašla svoj glas, kao i o vremenu u Bijeloj kući, svojoj javnozdravstvenoj kampanji i ulozi majke.

X
  • Broj stranica: 488
  • Godina izdanja: 2019.
  • ISBN: 9789532574135
  • Prevoditelj: Jasna Mati i Suzana Szabo
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 15 x 23 cm
  • Težina: 500 g
  • Nakladnik: Planetopija
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.