Naslovnica knjige: Maša i učiteljica

Podijeli:

  • Broj stranica: 52
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531421652
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 12.5 cm
  • Visina: 19 cm

Maša i učiteljica

Sanja Pilić , Niko Barun

Knjige Ljetni sajam knjiga Priče za djecu i mlade

MAŠA I UČITELJICA još je jedna knjižica iz serije o djevojčici Maši omiljene dječje spisateljice Sanje Pilić.

Maša zna da je učiteljica vrlo važna osoba u životu svakog djeteta. Kako vrtićke, tako i školske učiteljice nauče djecu mnoge stvari korisne za čitav život. Kako da im Maša zahvali na svemu što su je naučile? Može li joj u tome pomoći jedan žuti naslonjač?

I ova priča o malenoj i znatiželjnoj Maši pogodna je za učenje i vježbanje čitanja. Velika i lako čitljiva slova iz knjižice Maša i učiteljica prilagođena su početnicima u čitanju, a priču prate i atraktivne ilustracije u boji poznatog ilustratora Nike Baruna.

Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu. Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom. Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik. Živi i radi u Zagrebu.

Ostale knjižice iz serije o djevojčici Maši potražite ovdje.

Na zalihi
59,00 kn
Ljetni sajam knjiga
50,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.