Knjiga ukradenih snova

David Farr

Na zalihi
18,50 €
Dodaj u košaricu

Knjiga ukradenih snova

17,62 

- +
Podijeli:

Knjiga ukradenih snova

Kada Rachel i Robert pomognu svojem ocu knjižničaru ukrasti zabranjenu knjigu, bivaju uronjeni u svijet prepun opasnosti. Svi su u potrazi za Knjigom ukradenih snova, njihov otac biva uhapšen, a Rachel i Robert bacaju se u bijeg. Pritom moraju otkriti kakve to tajne knjiga krije te pronaći magičnu stranicu koja joj nedostaje.

No zao i proračunat predsjednik Charles Malstain na njihovom je tragu i učinit će sve kako bi im preoteo ono što posjeduju. Kada Rachel i Robert otkriju čarobnu istinu o knjizi, odlučit će učiniti sve u svojoj moći kako bi spriječili da ona dopadne baš njemu u ruke – dođe li do toga, Charles će Malstain vladati zauvijek.

” Uvijek sam vas odgajala tako da imate snažan moralni kompas. Sad ga morate koristiti za spašavanje svog oca. Postoji razlog iz kojeg je želio ukrasti knjigu. Saznajte zašto!
Učinite sve što je u vašoj moći da mu pomognete. Znam da vi to možete bolje od ikoga!”

O autoru dječjeg romana Knjiga izgubljenih snova:

David Farr piše za film, televiziju i kazalište. Možda je najpoznatiji po prilagodbi romana Noćni menadžer za BBC-evu ekranizaciju s Hughom Lauriejem i Tomom Hiddlestonom u glavnim ulogama, svojem radu na seriji Obavještajci te filmu Hanna, koji je sada ekraniziran i kao uspješna Amazon Prime serija.

David živi u Londonu, a Knjiga ukradenih snova njegov je prvi roman. To je priča koju je oduvijek htio napisati, i oduvijek je htio da ona bude za djecu.

X

RECENZIJA Lea Klarić, Knjiga uz kavu

Knjiga ukradenih snova svrstava se među romane za mlade, ali jednako će se svidjeti i odraslima. Odvest će vas u uzbudljivu pustolovinu punu zanimljivih dogodovština. Unatoč tome, osjećaji koje će u vama izazvati – toplina, suosjećanje, vrtlog tuge i veselja, optimizam – u potpunosti mi odgovaraju za čitanje baš u ovo vrijeme.više
  • Broj stranica: 342
  • Godina izdanja: 2022.
  • ISBN: 9789531433105
  • Strani naslov: The Book of Stolen Dreams
  • Prevoditelj: Vesna Valenčić
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 400 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

12,51 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.