Naslovnica knjige: JEDINI SVJEDOK LJEPOTE

Podijeli:

  • Broj stranica: 200
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531406437
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.7 cm
  • Visina: 19 cm

JEDINI SVJEDOK LJEPOTE

Miro Gavran

Knjige Književnost Romani

Jedini svjedok ljepote donosi intrigantnu ljubavnu priču koja se odvija u prepoznatljivom zagrebačkom ambijentu s kratkim skokovima u prostore egzotične Malte.

Glavni junak je četrdesetogodišnjak zaljubljen u tajnovitu mladu ženu. Neobični senzibilni akteri, rastrzani emocijama koje ih nadilaze, pokušavaju spasiti krhotine svoje intime. Poigravajući se istinama i lažima, ovaj roman poigrava se i različitim pripovjedačkim perspektivama, pružajući nezaboravan čitateljski užitak.

MIRO GAVRAN  suvremeni je hrvatski književnik. Djela su mu prevedena na trideset dva jezika. Uz zbirku priča Mali neobični ljudi, napisao je romane Zaboravljeni sin, Kako smo lomili noge, Klara, Margita ili putovanje u prošli život, Judita, Krstitelj, Poncije Pilat i Jedini svjedok ljepote. Dobio je dvadesetak književnih i kazališnih nagrada, a među njima Nagradu Central European Time, koja se dodjeljuje najboljim srednjoeuropskim piscima, te Nagradu Europski krug za afirmaciju europskih vrijednosti u književnim tekstovima. Dosad je imao više od dvjesto kazališnih premijera širom svijeta, a njegove predstave vidjelo je više od dva milijuna ljudi. Pisao je i za mlade: Svašta u mojoj glavi, Kako je tata osvojio mamu, Sretni dani, Oproštajno pismo, Zaljubljen do ušiju, Pokušaj zaboraviti i Profesorica iz snova.

Rasprodano
99,00 kn
Pročitaj više

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

Pouzdajte se u sebe - Vodič kroz život

Promijenite misli i promijenili ste život!

49,90 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.