Naslovnica knjige: DUDOV SVILAC

Podijeli:

  • Broj stranica: 538
  • Godina izdanja: 2018.
  • ISBN: 9789531423298
  • Strani naslov: The Silkworm
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.5 cm
  • Visina: 18.8 cm

DUDOV SVILAC

Robert Galbraith

Kriminalistički romani

Krimić koji se čita u jednom dahu, s neočekivanim obratima na svakom koraku, Dudov svilac drugi je u nizu uspješnih romana u kojima su glavni likovi Cormoran Strike i njegova odlučna mlada pomoćnica Robin Ellacott.

Kad romanopisac Owen Quine nestane, njegova supruga unajmi privatnog istražitelja Cormorana Strikea. Isprva misli da je jednostavno nekamo otišao na nekoliko dana – što je i
prije činio – i želi da ga Strike pronađe i dovede kući.

Kako Strike istražuje, postaje jasno da Quineov nestanak skriva više toga nego što njegova supruga misli. Romanopisac je upravo dovršio rukopis s otrovnim opisima gotovo svih svojih poznanika. Bude li roman objavljen, neki će životi biti uništeni – zato je puno ljudi koji bi ga možda željeli ušutkati.

Kad Quinea pronađe okrutno ubijenog u bizarnim okolnostima, Strike će se morati utrkivati s vremenom ne bi li shvatio motiv nemilosrdnog ubojice, ubojice na kakvog dotad nikad nije naišao…

Dudov svilac drugi je u nizu (nakon ZOVA KUKAVICE) uspješnih romana J.K. Rowling, napisan pod pseudonimom Robet Galbraith.

Čovjeka apsolutno ponese… Odlično napisan i uzbudljiv roman.
Front Row, BBC Radio 4

Sjajan detektivski roman: pametan, neizmjerno lako čitljiv, srdačan, ali hladne glave… nastanjen desecima upečatljivih likova.
USA Today

Fascinantan, ne samo po obratima i domišljatosti, nego i po zadovoljstvu rada u timu.
Time Magazine

Na zalihi
49,90 kn
Dodaj u košaricu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.