PRETPRODAJA

Dječji Božić

David Litchfield

U pripremi
15,90 €
119,80 kn
14,31 €
107,80 kn
Planiran početak isporuke je u prvom tjednu listopada.
Dodaj u košaricu

Dječji Božić

102,67 kn

- +
Podijeli:

Dječji Božić

David Litchfield

Nicky Claus sa svojim trima ujacima radi u Prodavaonici igračaka braće Claus. Ujak Hanz izrađuje igračke, ujak Louis ih provjerava, a ujak Levi dodaje čaroliju! Svaka igračka izrađena u radionici braće Claus svjetluca na poseban način, što znači da će pronaći dijete za koje je savršena.

Mladi Nicky jednoga dana primijeti djevojčicu koja je pritisnula lice na izlog prodavaonice igračaka. Kad je otišla, on je slijedi pa otkriva da živi na ulici, s mnogo druge djece. Nijedno od te djece nikada nije imalo igračku. Nicky se te večeri zakune da će svako dijete imati igračku o kakvoj sanja i tako nastaje posve nova legenda o Djedu Mrazu.

Ova čarobna priča Davida Litchfielda, pisca i ilustratora, blagdanska je poslastica usredotočena na dobrotu, velikodušnost i istinski duh Božića.

O autoru slikovnice Dječji Božić:

David Litchfield počeo je crtati dok je bio vrlo mlad. Njegovi ilustratorski junaci, koji su najviše utjecali na njega, jesu Albert Uderzo, Sylvain Chomet i Raymond Briggs. U stvaranju svojih jedinstvenih umjetničkih djela, kojima dočarava ozračje, primjenjuje različite tradicionalne tehnike te različite elemente sastavlja pomoću Photoshopa kako bi stvorio opsežne, dramatične prizore. Davidova prva slikovnica Medo i klavir osvojila je Waterstones nagradu za dječju knjigu u kategoriji slikovnice te postala međunarodni bestseler.

 

X
  • Broj stranica: 38
  • Godina izdanja: 2022.
  • ISBN: 9789531432672
  • Strani naslov: Kid Christmas
  • Prevoditelj: Aleksandra Barlović
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 23 x 31 cm
  • Težina: 510 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti


10,62   80,00 kn

7,96   60,00 kn

9,29   70,00 kn

7,96   60,00 kn

7,96   60,00 kn
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.