Blaga Hrvatske

Kategorija: Knjige / Publicistika / Umjetnost /
Rasprodano
297,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Blaga Hrvatske

Kategorija: Knjige / Publicistika / Umjetnost /

Uz knjizu BLAGA HRVATSKE na jednom ćete mjestu otkriti svu raskoš prirodnih i kulturnih bogatstava naše zemlje! 

Hrvatska, iako površinom mala, obiluje prirodnim i kulturnim znamenitostima. Znate li nabrojati sve hrvatske nacionalne parkove ili parkove prirode? A je li vam poznato koliko imamo strogih rezervata? Koja su to dobra pod zaštitom UNESCO-a? I što to zapravo spada u našu nematerijalnu baštinu? Sva blaga Hrvatske pronađite u ovoj raskošnoj fotomonografiji koju će svaki zaljubljenik u hrvatsku floru i faunu, arhitekturu i običaje, tradiciju i kulturu znati cijeniti.

Autori tekstova hrvatski su stručnjaci, njih čak 11 – povjesničari umjetnosti, konzervatori, kustosi, etnolozi i etnomuzikolozi. A autor najvećeg broja tekstova je Alan Čaplar, ugledni planinar i glavni urednik časopisa Hrvatski planinar te autor Planinarskog vodiča po Hrvatskoj.

Više od 300 prekrasnih fotografija u boji dočarat će vam svu prirodnu i kulturnu ljepotu koja krasi našu domovinu. Otkrit ćete nepoznate zanimljivosti o poznatim mjestima i običajima, doznati za blaga za koja niste ni čuli, ali se i s nostalgijom prisjetiti onih uz koja vas vežu lijepe uspomene.

X
  • Broj stranica: 320
  • Godina izdanja: 2020
  • ISBN: 9789531413916
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 24 x 30.5 cm
  • Težina: 1805 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

119,90 kn 107,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA