Naslovnica knjige: 1000 TAJNI SAVRŠENOG ZDRAVLJA

Podijeli:

  • Broj stranica: 352
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531412391
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 20.5 cm
  • Visina: 26 cm

1000 TAJNI SAVRŠENOG ZDRAVLJA

Zdravlje

Kad ste bolesni, liječnik vam može pomoći da se oporavite samo do određene mjere – ostalo ovisi o vama. Ali zahvaljujući knjizi 1000 TAJNI SAVRŠENOG ZDRAVLJA, više se ne morate osjećati bespomoćno niti usamljeno. Ovaj sveobuhvatni priručnik obiluje medicinski provjerenim savjetima za svakodnevnu brigu o svim uobičajenim bolestima ili tegobama koji će vam pomoći da već danas preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i oporavkom od bolesti. 

 

Proučite dragocjene savjete zdravstvenih stručnjaka – liječnika, medicinskih sestara, psihologa, fizioterapeuta – i ubrzajte si put do boljega zdravlja. Otkrijte kada se i kako možete sami liječiti kod kuće, a kada vam je neophodna liječnička ili hitna medicinska pomoć. Prijeti li vam rizik od dijabetesa? Kako živjeti s pacemakerom? Koje su najbolje vježbe za brži oporavak od moždanog udara? Kako pripremiti tijelo za liječenje raka? Sve to i još mnogo više doznat ćete u našemu vrhunskom zdravstvenom priručniku. Bolest ili ozljeda mogu vas zadesiti u svakome trenutku – a kad se to dogodi, pobrinite se da imate ovu neprocjenjivu knjigu za brzo ozdravljenje pri ruci!

Na zalihi
297,00 kn
Dodaj u košaricu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.