Naslovnica knjige: 1000 TAJNI SAVRŠENOG ZDRAVLJA

Podijeli:

  • Broj stranica: 352
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531412391
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 20.5 cm
  • Visina: 26 cm

1000 TAJNI SAVRŠENOG ZDRAVLJA

Knjige Outlet Zdrav život, sport

Kad ste bolesni, liječnik vam može pomoći da se oporavite samo do određene mjere – ostalo ovisi o vama. Ali zahvaljujući knjizi 1000 TAJNI SAVRŠENOG ZDRAVLJA, više se ne morate osjećati bespomoćno niti usamljeno. Ovaj sveobuhvatni priručnik obiluje medicinski provjerenim savjetima za svakodnevnu brigu o svim uobičajenim bolestima ili tegobama koji će vam pomoći da već danas preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i oporavkom od bolesti.

Proučite dragocjene savjete zdravstvenih stručnjaka – liječnika, medicinskih sestara, psihologa, fizioterapeuta – i ubrzajte si put do boljega zdravlja. Otkrijte kada se i kako možete sami liječiti kod kuće, a kada vam je neophodna liječnička ili hitna medicinska pomoć. Prijeti li vam rizik od dijabetesa? Kako živjeti s pacemakerom? Koje su najbolje vježbe za brži oporavak od moždanog udara? Kako pripremiti tijelo za liječenje raka? Sve to i još mnogo više doznat ćete u ovom vrhunskom zdravstvenom priručniku.

Bolest ili ozljeda mogu vas zadesiti u svakome trenutku – a kad se to dogodi, pobrinite se da imate knjigu 1000 TAJNI SAVRŠENOG ZDRAVLJA pri ruci!

Rasprodano
297,00 kn
89,00 kn
Pročitaj više

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

59 SEKUNDI

Malo razmislite i puno toga promijenite!

Vaša cijena

30 kn

119 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.