Dr. Vetko

Ako imate kućnog ljubimca kod kuće i želite se dobro brinuti za njega kako bi on bio što zdraviji i sva pitanja možete pitati našeg dr. Vetka.

Postavite pitanje na koje će odgovoriti Ivona Jagar, dr.vet.met. Odgovor možete pročitati u jednom od sljedećih izdanja časopisa Moja planeta.

Vaše pitanje pošaljite na: moj-planet@mozaik-knjiga.hr.

U pismu opišite što je moguće točnije probleme ili brige, pitajte sve što vas zanima u vezi s njegom, prehranom, odgojem vašeg ljubimca.
Bit ćemo sretni ako u pismu kažete i kako se zovete i koliko imate godina, ali te informacije nisu obavezne. Pomažu nam samo u formuliranju odgovora kako bi on bio takav da vam neće biti teško razumjeti ga.

Kad kućni ljubimac treba što prije posjetiti veterinara.

Pažnja! Ako mislite da sa životinjom nije sve u redu ili ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ne biste trebali čekati i odnesite je veterinaru što je prije moguće. Dr. Vetko može samo savjetovati, ali ne može pregledati vašeg ljubimca.

Savršeno Božićno štivo!

Pogledaj ponudu

Savršeno Božićno štivo!

Djevojčica koja je spasila Božić

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.