U ovom broju potražite

Rad i odmor se izmjenjuju. Radimo i nakon odrađenog posla veselimo se odmoru. Odmaramo se i nakon nekog vremenu opet se veselimo radu. Odmorni smo i veselo ulazimo u novu školsku godinu. Ne znamo što nas sve u njoj čeka. Samo znamo da bez obzira na sve što nam se događa, postoji nešto što nas spaja i daje nam snage za svaki sljedeći dan. Bez obzira na sve što se događa oko nas, važno je nastaviti raditi ono što je istinski vrijedno. A to su učenje, čitanje, pomaganje, razgovaranje, razmišljanje, uvažavanje. To su prijateljstvo, ljubav, strpljenje, trud, rad i razumijevanje. To su pomoć, podrška i povjerenje. Svega navedenog ima u svakom broju Prvog izbora. Zato veselo nastavljamo dalje stvarati da biste vi mogli stvoreno primati.

Hajdemo radosno zajedno rastvoriti stranice Prvog izbora. Hajdemo i ove školske godine učiti, igrati se, razmišljati, maštati, stvarati. Zajedno. Budite nam i ove školske godine prijatelji i družite  se s nama. Čitajte, slušajte, pišite i govorite o Prvom izboru. Prvi izbor je vaš dobar prijatelj koji se raduje vašim uspjesima, cijeni vaše mišljenje, zna slušati što mu govorite, zna se s vama smijati, igrati, rješavati probleme, učiti… I zbog toga je sretan. Bit će još sretniji budete li ga s veseljem i ove godine čitali. Ostanite dobri, vrijedni, mislite svojom glavom,  pomažite drugima, smijte se i gledajte što se oko  vas zbiva. Sve najbolje i najljepše na početku još jednog  školskog druženja želi vam vaša Sanja Polak.

P.S. Čitajte… Čitanje je jako, jako važno.

Naruči

RASPRODAJA

Pogledaj ponudu

RASPRODAJA

Naslovi po vrlo pristupačnim cijenama, sniženim do čak 90%.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.