Informacije o časopisima


Uz kvalitetnu motivaciju i angažman učitelja i roditelja mnoga će se djeca veseliti čitanju dječjih časopisa. Radi razvoja čitalačkih navika i dječje kreativnosti zadatak svakog učitelja i knjižničara trebao bi biti objašnjavanje i osvješćivanje vrijednosti dječjih časopisa roditeljima koji sve manje imaju vremena i mogućnosti za razmišljanje o književnom odgoju svoje djece. Roditelje treba upoznati s velikim bogatstvom doživljaja tijekom zajedničkog čitanja s djecom i motivirati ih da kupuju dječje časopise i zajedno ih s njima čitaju.

Zajedničko čitanje zaštitit će dijete od medijske agresije, konzumerizma i ostalih štetnih utjecaja naše svakidašnjice. Jedan od načina zbližavanja s djetetom i odvajanja od televizije i računala je svakodnevno zajedničko čitanje.

Nužnost promoviranja dječjih časopisa

Dragi učitelji!

Želja je Prvog izbora da se u školi i kod kuće čita više i bolje. Hoće li se to ostvariti, ovisi o svima nama. Jako dobro znamo koliko je čitanje važno za razvoj svakog djeteta. Važno je da to znanje prenosimo djeci i njihovim roditeljima. Važno je svakodnevno ih poticati da više čitaju. Želimo da objavljeni tekstovi i materijali budu još zanimljiviji i korisniji u vašem radu s učenicima. Vjerujemo da ćete ove školske godine odabrati Prvi izbor kao pomoć pri poučavanju i učenju u svojemu razredu.

Puno vam hvala na svemu.

Želimo vam sretnu i uspješnu novu školsku godinu.


ili- Na svakih 10 naručenih 1 časopis gratis


Pri kupovini časopisa u školi ili vrtiću pogodnost za naručivanje iznosi 15% u odnosu na cijene u slobodnoj prodaji.

Prednosti korištenja časopisa u nastavi
Časopisi mogu diverzificirati pedagoški proces.
Za vas smo pripremili časopise na način da ih učinkovito i jednostavno možete koristiti pri radu s djecom predškolske dobi i školaraca.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.