ZGodionica: Omiljeni dječji festival vratio se u Ribnjak

U zelenoj oazi grada, parku Ribnjak,  danas je počeo dječji festival ZGodionica,  mjesto koje će sve do 6. rujna i povratka u vrtiće i školske klupe biti pravo odredište za one željne zabave, ponešto učenja i sportskih aktivnosti.

Program počinje u 10 i traje sve do 22 sata te je ispunjen zabavnim radionicama, sportovima, animacijskim igrama i predstavama. Najmlađi će uživati u učenju engleskog jezika na drugačiji i zanimljiv način uz Helen Doron, dok će nešto stariji s nestrpljenjem čekati  radionice čarobnjaka iz Ministarstva magije. Udruga Čarobna farma mališane će vikendom poučavati starim zanatima i vještinama, ekipa iz AHA! Pokusa će im otkrivati svijet praktične znanosti, Teta šivalica će svakoga dana pripremati nove izazove na radionici ručnih radova, kreativci iz OMarta će se pobrinuti za kreativno izražavanje,  a posebna su iznenađenja pripremili i zagrebački muzeji – Muzej iluzije i Hrvatski prirodoslovni muzej – na čijim će radionicama, sigurni smo, biti podjednako zabavno i poučno.

Sportska livada  ove se godine seli na drugu lokaciju, ali ostaje mjesto na kojemu svi mogu zaigrati, između ostaloga, softball ili squash, naučiti tehnike mačevanja i karatea, zaplesati urbane plesove, upoznati capoeiru,  isprobati crossfit za djecu  i iz prve se ruke upoznati s olimpizmom i olimpijskim vrijednostima.

Svaki kutak parka krije neke svoje zanimljivosti i tajne koje tek treba otkriti, a jedna od njih su i konjići udruge Libero iz Petrinje koje čak i oni najmanje hrabri mogu bez straha zajahati i prošetati parkom. Na pozornici na velikoj livadi mališane svakoga dana očekuju poznate vesele predstave Šarenog svijeta uz puno smijeha i popularni večernji disco za klince, a nekoliko livada dalje Baka pričalica će pričama za laku noć uspavati i najzaigraniju djecu.

Apsolutno najveća hit atrakcija prethodnih godina bio je zipline pa kako bi baš svako dijete stiglo isprobati ovu sigurnu, ali ipak adrenalinsku zabavu, u parku će biti postavljena dva ziplinea te već poznati adrenalinski park (trampolin, ninja poligon, bungee jumping)..

Roditelji, bake i djedovi i ostali u pratnji djece neće biti zakinuti za uživanje jer je na svakom koraku dostupna i zanimljiva ugostiteljska ponuda za velike i male i chill zona na najvećoj livadi u parku. Na svakom koraku osigurana su dezinfekcijska sredstva, a posjetitelji se mole da se pridržavaju poznatih epidemioloških mjera.

Ulaz na ZGodionicu kao i na sve radionice, sportske aktivnosti i kazališne predstave je besplatan.

Detaljan program bit će dostupan na službenoj Facebook stranici ZGodionice .

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.