Volite Ponos i predrasude? Onda će vas ovaj naslov oduševiti!

S ponosom najavljujemo novi hit! Roman “Dobra prilika” nagrađivani je roman koji svjedoči o stalnoj prirodi čovjeka i promjenjivoj okolini koja ga okružuje. USKORO U PRODAJI!

ROMAN KOJI VEĆ DVA STOLJEĆA OSVAJA ČITATELJE

Kada je roman “Ponos i predrasude” izašao prodrmao je književnu modu koja je dotada bila na snazi. U “Ponosu i predrasudama” Jane je ljubav i romansu opisivala kao ograničene ili prinuđene, likovi su bili složene osobe s manama s jakom obiteljskom pozadinom i utjecajem. Sve se to mnogo razlikovalo od onoga što su ljudi u to vrijeme voljeli čitati. Krajem 1800-ih godina stvari su se značajno promijenile i ovaj roman je primio velike pohvale.

ROMAN “DOBRA PRILIKA” – ISTA PRIČA, DRUGO VRIJEME

21. stoljeće, vrijeme potpuno drugačijih pogleda, stavova, odnosa, vrijeme drugačijeg izražavanja osjećaja. A priča ista. Curtis Sittenfeld autorica je koja je u sklopu projekta “Austen” napisala prilagodbu tog romana u današnje, moderno doba.

Stiže nam knjiga “Dobra prilika” i po svemu prati ovaj klasik – od Elizabeth i gospodina Darcyja, Lizinih sestara i majke koja želi udati svoje kćeri. Radnja je smještena u 21. stoljeće, koje mnogo novog donosi, ali su univerzalne teme uvijek prisutne i zadaju jednako uzbudljive zaplete. Autorica uspijeva učiniti ovaj roman napetim i zanimljivim, ali ne i predvidljivim zbog već poznatog sadržaja.

Preostaje nam da se strpimo i pričekamo dolazak knjige, a do tada – obavezno se podsjetiti priče u detalje – prekrasnim filmskim ekranizacijama ili najbolje- samim romanom!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.