Avanture Petra Zecimira ponovo su oživjele u knjizi i na filmskom platnu!

Petar Zecimir i njegovi vrckasti prijatelji zeko Benjamin, Flopsini zečići i Lisac poznati su likovi jedne od najcjenjenijih britanskih književnica za djecu, Beatrix Potter. Ožujak je donio dvostruki užitak za djecu i roditelje. Mozaik knjiga izdao je prekrasno, klasično izdanje Avanture Petra Zecimira, a u Cinaplexx kinima zaigrao je, u isto vrijeme, film Petar Zecimir.

KLASIK DJEČJE KNJIŽEVNOSTI

Jedna od najcjenjenijih britanskih književnica za djecu – Beatrix Potter zacijelo nije predviđala da će njezine priče postići ovoliki uspjeh. Iako su priče nastajale tijekom prve polovice 19. stoljeća, ni danas nisu ništa manje popularne. Njezino imanje na kojem je stvarala većinu svojih djela godišnje posjeti više od 80 tisuća ljudi u želji da osjete onu čaroliju koju je književnica spretno ugradila u svojim pričama.

Zbog poučnih i duhovitih priča te predivnih ilustracija, ova je knjiga klasik dječje književnosti već punih 115 godina! Knjige su postigle nevjerojatno veliki uspjeh i do danas su prevedene na 36 jezika te su, s preko 45 milijuna prodanih primjeraka, jedne od najprodavanijih knjiga svih vremena!

ANIMIRANO IGRANI FILM

Istovremeno je na filmskim platnima zaigrao animirano-igrani film Petar Zecimir. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača je svojevrsna ikona koja je zaludila sve generacije i koja se tradicionalno prenosi s generacije na generaciju. Upravo zato nije niti najmanje iznenađujuće njegovo filmsko ostvarenje.

Petar, zabavan, smiješan, bistar i razigran zeko, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima proživljava razne zgode i nezgode, pokušavajući ukrasti salatu iz vrta gospodina Gregorca ili nadmudriti mudrog gospodina Lisca…

Sigurni smo da su ova knjiga i film najbolji Uskršnji poklon vašem mališanu!

PRATITE NAŠU FB STRANICU JER ĆETE IMATI PRILIKU OSVOJITI KARTE ZA NOVI FILM PETAR ZECIMIR! 🙂 https://www.facebook.com/Mozaik.knjiga/

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.