Uskoro kreće snimanje novih afera omiljene obitelji Bridgerton

Nakon što se je prva sezona serije „Bridgerton“ osvojila svijet, Netflix je potvrdio da će se ovog proljeća početi snimati i druga sezona. Podsjetimo, riječ je o seriji temeljenoj na serijalu romana Bridgerton koji se sastoji od osam knjiga, a čija je autorica kraljica ljubavnih romana Julia Quinn. Radnja prati živote osmero braće i sestara, nazvanih abecednim redom po slijedu rođenja, nakon smrti njihova oca. „Bridgerton“ je i službeno dosad najuspješnija Netflixova serija. Prema statistikama, vrtoglava brojka od čak 82 milijuna kućanstava, pratilo je tu povijesnu ljubavnu romansu.

Sudeći prema objavi u obliku svojevrsnog pamfleta koji je objavio Netflix, a koji je „napisala“ sama Lady Whistledown, jedna od junakinja romana i serije, druga će se sezona usredotočiti na Anthonyja i njegovu potragu za suprugom.

Najdraži čitatelji,

sve vrvi tračevima, pa mi je čast obavijestiti vas: Bridgerton će se službeno vratiti i druge sezone. Nadam se da ste ostavili bocu likera za tu divnu priliku.

Nezamjenjiva glumačka postava vratit će se u produkciju u proljeće 2021. Ova je autorica informirana da lord Anthony Bridgerton planira dominirati društvenom scenom ove sezone. Držat ću svoje pero u pripravnosti kako bih vas obavijestila o njegovim romantičnim aktivnostima.

Ipak, nježni čitatelju, prije nego što preplavite komentare sa željom za još više detalja, znajte da na to u ovom trenutku ne mogu odgovoriti. Strpljenje je, uostalom, vrlina.

Iskreno vaša,

Lady Whistledown

Tvorac serije je Chris Van Dusen, a jedna od izvršnih producentica Netflixove uspješnice je Shonda Rhimes, koja je producirala i popularnu seriju “Uvod u anatomiju” te “Scandal”, “How to Get Away with Murder”, “Private Practice”, “Station 19″ .

Radnja druge sezone, snimanoj prema romanu „Vikont koji me volio“, donosi priču kako je Anthony Bridgerton odlučio pronaći suprugu. Svoje je dvadesete godine proveo prepuštajući se razvratnim užicima, iako je istovremeno brinuo o majci i sedmero mlađe braće i sestara osiguravajući im financijsku sigurnost. Međutim, sada je došlo vrijeme da se skrasi i osigura nastavak loze Bridgertonovih.

Edwinu Sheffield smatraju najljepšom debitanticom tekuće sezone. Ona je i dražesna, nevina i izrazito poslušna. Anthony je siguran da će ona biti savršeno pogodna supruga i zavjetuje se da će je učiniti svojom.

Jedina prepreka na njegovu putu je Edwinina starija sestra Kate. Ona je odlučila učiniti sve što je u njezinoj moći da joj se sestra uda iz ljubavi, a ne iz praktičnih razloga. A razvratni vikont počinje uviđati kako Katein oštar um i britak jezik lako pariraju njegovima. Sve dok, naime, ne učini pogrešku i poljubi je…

Intervju s autoricom serijala Juliom Quinn ekskluzivno za Gloriju pročitajte ovdje.

Trailer za drugu sezonu pogledajte ovdje.

Photo: Netflix

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.