Roman “Nešto je u vodi” Catherine Steadman dolazi na male ekrane

Catherine Steadman svoju karijeru započela je kao glumica, a onda je 2018. godine potvrdila da je vrhunska i u pisanju romana. Steadman je prije pisanja romana, najveću slavu stekla glumeći u serijama Downton Abbeyu i Tutankhamunu.

Nešto je u vodi“ je prva knjiga Catherine Steadman i odmah je poharala svjetske top liste nakon što ju je slavna glumica Reese Witherspoon uvrstila u svoj knjižni klub Hello Sunshine. Ovo je jeziva priča o mladom bračnom paru za koji tropski otoci znače, umjesto željenog raja, suočavanje s nečim stravičnim – a to su možda baš oni sami.

Erin je redateljica nadomak važnom profesionalnom uspjehu; Mark je naočit investicijski bankar pred kojim je svijetla budućnost. Doima se da imaju sve, a tada Mark izgubi posao i u njihovu savršenom životu počnu se pojavljivati pukotine. No oni su odlučili uspjeti. Rezerviraju bračno putovanje iz snova i vjeruju da će se sve srediti samo od sebe – naposljetku, imaju jedno drugo. Na tropskom otoku Bora Bori Mark odvodi Erin na ronjenje. Mark je s njom – ona zna da će je on čuvati. Sve će biti u redu. Sve dok ne pronađu nešto u vodi. Torbu punu novca. Erin i Mark odlučuju zadržati svoje otkriće u tajnosti – naposljetku, ako nitko drugi to ne zna, kome bi naudili? Njihova odluka pokrenut će razoran niz događaja koji će ugroziti sve do čega im je stalo.

Ovaj uzbudljivi roman oduševio je i dobitnicu Oscara Reese Witherspoon, koja osim što je poznata uspješna glumica i producentica je i velika zaljubljenica u knjige. Naime, Witherspoon je lice uspješnog književnog kluba Hello Sunshine koje veoma dobro pogađa koje će knjige biti veliki svjetski hitovi, a upravo je ova knjiga bila na popisu njezinih omiljenih naslova.

View this post on Instagram

We’ve got the perfect beach read for you! @reesewitherspoon’s June book pick is #SomethingInTheWater by @catsteadman—it’s out June 5th, but we just couldn’t wait. (You can pre-order it now.) It starts with a beautiful honeymoon that turns into a web of intrigue. When Erin and Mark find something in the water in Bora Bora and try to pull off what they think is the perfect crime, each choice they make has unforeseen consequences. You won’t want to put this story down… so take it with you on vacation, to the pool, or—with @audible_com—anywhere else you go! #HelloSunshineonAudible

A post shared by Reese’s Book Club (@reesesbookclub) on

Svoju oduševljenost ovim napetim trilerom Witherspoon nije skrivala, a u njegovu priču se toliko zaljubila da je sa vlastitom produkcijskom kućom odlučila snimiti film, za koji se nada da će jednako tako oduševiti mnogobrojnu publiku.

“Čisti adrenalin: ovu sam knjigu progutala u komadu.” — ERIN KELLY, AUTORICA KNJIGE HE SAID/SHE SAID

“Zapanjujući prvijenac… Napisan izvrsno, pametno i silno zanimljivo.” — B. A. PARIS, AUTORICA KNJIGE BEHIND CLOSED DOORS

“Triler za naše vrijeme.” — LOUISE CANDLISH, AUTORICA KNJIGE OUR HOUSE

“Briljantno.” — CATHERINE ISAAC, AUTORICA KNJIGE YOU ME EVERYTHING

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.