(VIDEO) ROMAN KOJI JE ODUŠEVIO STEPHENA KINGA

 U Hrvatskoj je izašla prava poslastica za ljubitelje psiholoških trilera. A Loney je roman “neizrečenog, nagoviještenog, jedva pojmljenog ili shvaćenog, prepun crnih rupa i mutnih mjesta koji nemilice tjeraju vašu maštu da ih ispuni…”

MRAČAN TRILER

Mračan, misteriozan i uzbudljiv roman Loney sasvim je neočekivano pobrao pohvale diljem svijeta među publikom i kritičarima. Osim nagrade Book of the Year u Velikoj Britaniji, knjiga je okrunjena i književnom nagradom Costa Book Awards 2015.

Britanski Sunday Telegraph proglasio ga je „suvremenim klasikom“ i naglasio da da je Andrew Michael Hurley suvremeni pisac gotičkog romana.

RADNJA

Radnja započinje otkrivanjem djetetovog leša na Coldbarrowu u uvali Loney. Loney je pusta sjeverozapadna engleska obala kojoj se Smith, pripovjedač, u sjećanju mnogo vraća. Priča se potom otkriva u odlomcima koji se kreću između prošlosti i sadašnjosti, a čitatelj je u svakom trenutku svjestan da je Smitha njegovo djetinjstvo itekako obilježilo.

Dvojica braće. Jedan nijem, a Smith, njegov doživotni zaštitnik.

Pravu atmosferu dočarali su izdavači ovog romana u Brazilu. Navijamo za ekranizaciju! 🙂

Za članove Svijeta knjige: http://www.svijet-knjige.com/proizvod/9866/loney

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.