Počinje 31. Međunarodni sajam knjige u Sarajevu

Sarajevo je spremno za još jednu književnu poslasticu.

Od 17. do 22. travnja 2019. godine održava se 31. Međunarodni sajam knjige u Sarajevu. Zbog duge tradicije i velikog interesa sarajevski sajam je najuspješnija i najpoznatija manifestacija u BiH. Tijekom posljednjih nekolika godina potvrdila se kao istinski kulturni praznik. Idealno prilika za izdavače da prikažu svoj raznolik opus, ali i za autore koji ovom prilikom promoviraju svoja književna djela.

Ove godine kao zemlja partner proglašena je Republika Hrvatska, a tijekom sajma planirana je realizacija brojnih programskih sadržaja koji doprinose razvoju kulture i umjetnosti te razmjeni i mobilnosti umjetnika i umjetničkih djela.

U gradu Sarajevu koji se često zbog svoje duge i bogate povijesti i pripadnosti, vjerskih i kulturnih raznolikosti naziva „Jeruzalem Europe“ naći će se preko 15 hrvatskih nakladnika koji predstavljaju najbolju produkciju hrvatskog nakladništva.

Za vas smo osigurali više od tisuću naslova po sajamskim cijenama sniženim do 70 posto, a možete i uživati na promocijama knjiga hrvatskih autora.

Srijeda, 17.04.2019. u 17:10 – Zlatko Kramarić, Sat Hrvatskog

Petak, 19.04.2019. u 10:40 – Najzdravije namirnice svijeta, urednik Željko Petrović, sudjeluju Asima Akagić, Selma Čorbo, Irzada Taljić

Subota, 20.04.2019. u 16:05 .- Nejednaki, Ivana Dragičević, moderira Kruno Lokotar

Subota, 20.04.2018. u 16:35 – Bljuzga u praskozorje, Predrag Ličina, moderira Kruno Lokotar

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.