Zoran Milivojević nakon 5 godina dolazi u Zagreb

Zoran Milivojević, dr.med., psihoterapeut je sa četrdesetogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i grupnoj psihoterapiji. Autor je desetak knjiga, od kojih su u Hrvatskoj objavljene: Emocije, Formule ljubavi, Uloviti ljubav, Mala knjiga za velike roditelje. Direktor je i profesor na Međunarodnoj akademiji za transakciju analizu u Ljubljani te supervizor koji provodi edukacije iz transakcijske analize širom regije. Međunarodni je predavač na brojnim  kongresima, seminarima i simpozijima u EU, SAD, Kanadi, Australiji i Južnoj Africi. Živi u Ljubljani i Beogradu.

Nakon višegodišnje pauze ponovno će gostovati u Zagrebu kao predavač na trosatnom interaktivnom predavanju. Govorit će o međuljudskim odnosima, komunikaciji i empatiji, te najčešćim preprekama u ostvarivanju zdravih odnosa i njihovih najvećih potencijala.

Ulaznice možete kupiti na Entrio.hr: https://www.entrio.hr/event/zoran-milivojevic-dr-med-ljubav-na-psihoterapiji-15495

Formule ljubavi

Uz sad već kultnu knjigu Formule ljubavi poznatog psihoterapeuta Zorana Milivojevića investirajte u svoju ljubavnu budućnost.

Ljubavni život vas povremeno zbunjuje? Ovo je prava knjiga za vas. Otkrijte svoju ili partnerovu formulu ljubavi.
Kako TO može biti ljubav? Svačije ljubavno ponašanje ima svoju logiku, formulu, a ova knjiga pomaže vam da otkrijete koja je vaša.
Što ljubav nije, a što jest? Knjiga vas vodi na put na kojem ćete otkriti granice ljubavi i neljubavi.
Dosta vam je neproduktivnih svađa? Razumijevanje partnerove formule ljubavi drastično smanjuje nesporazume. Govorite jezikom koji partner razumije.

Emocije

Knjiga EMOCIJE poznatog psihoterapeuta Zorana Milivojevića donosi originalnu i jedinstvenu teoriju emocija kako bi vam povećala emocionalnu pismenost. Jedinstvena i sveobuhvatna, jedna je od rijetkih knjiga koja govori o osjećajima, ugodnim i neugodnim, normalnim i patološkim. Autor otkriva detaljan pregled najvažnijih emocija, od želje i sviđanja do samoljublja, mržnje i dosade.

Knjiga će pomoći čitatelju u razjašnjavanju onih emocionalnih kategorija kojima su svi ljudi podložni. Ujedno će mu pomoći da lakše shvati bit stanja kao što su ljutnja, zaljubljenost, dosada, strah, različite vrste trauma, tuga… U objašnjavanju putova emocionalne inteligencije autor je jasan i izravan tako da će njegova knjiga mnogima pomoći u prevladavanju neugodnih emocija i pronalaženju načina kako pametno uživati u ugodnim emocijama.

Uz pomoć knjige Emocije i sami ćete postati stručniji i upućeniji u svoje emocije!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.