Netflix objavio scenu iz treće sezone Bridgertona, ljudi pišu: “Konačno smo dočekali”

NETFLIX je objavio jednu scenu iz treće sezone svoje popularne viktorijanske serije Bridgerton. Serija se temelji na knjigama spisateljice Julije Quinn i govori o životu djece iz obitelji Bridgerton te engleskom društvu. Svaka sezona prikazuje razvoj ljubavne priče između dva glavna lika, a u trećoj sezoni to je romansa između Colina Bridgertona i Penelope Featherington.

U objavljenom videozapisu prikazana je scena u kojoj Penelope (Nicola Coughlan) i Colin (Luke Newton) raspravljaju. Penelope mu nije odgovarala na pisma koja joj je poslao, a ona ga u odgovoru suočava s izjavom koju je izrekao na kraju druge sezone. Izjava se odnosi na to da joj se nikad ne bi udvarao.

Podsjetimo, treća sezona popularne serije prikazat će se na Netflixu u dva dijela. Prvi dio prikazat će se 16. svibnja 2024. godine, a drugi dio 13. lipnja 2024. godine te će imati ukupno osam epizoda.

U ovoj će sezoni publika gledati već poznata glumačka lica, uključujući Jonathana Baileyja, Simone Ashley, Claudiju Jessie, Lukea Thompsona, Ruth Gemmell, Adjoe Andoh, Bessie Carter i Goldu Rosheuvel. Od novih lica u seriji predstavit će se Hannah Dodd, Daniel Francis i Sam Phillips.

Nakon što su objavili scenu na YouTubeu, obožavatelji serije javili su se u komentarima jer su jedva dočekali vidjeti razvoj romanse ovog para.

“Konačno mu je rekla što ga ide”, “Ljudi, konačno smo ovo dočekali”, “Penelope je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i oduševljena sam zbog toga”, “Zašto je Netflix morao seriju podijeliti na dva dijela?”, “Jedva čekam vidjeti što donosi treća sezona”, komentari su ispod videa.

Izvor: Index

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.