Na Netflix dolazi film prema romanima Kiere Cass

U produkciji Netflixa uskoro se počinje snimati film „Izbor“ temeljen na popularnom serijalu knjiga „Izbor“ autorice Kiere Cass. To je i prvi dio istoimene serije romana koji su osvojili srca čitatelja diljem svijeta. Ono što je izazvalo dodatnu pažnju je odabir redateljice! Naime, upravo je izbor pao na Haifau Al-Mansour, prvu žensku filmsku redateljicu iz Saudijske Arabije koja je ujedno i jedna od najkontroverznijih redateljica tog podneblja.

Ova senzacionalna serija romana američke autorice Kiere Cass čini ukupno pet nastavaka, a do sada su četiri objavljena na hrvatskom jeziku: „Izbor“, „Elita“, „Odabrana“ i „Nasljednica“. Ovaj serijal, hvaljen od strane kritike i publike, postigao je veliki svjetski uspjeh i prodao se u gotovo 12 milijuna primjeraka diljem svijeta.

RADNJA:

U palači suparnica samo jedna može osvojiti prinčevo srce. Za trideset i pet djevojaka, Izbor je životna prilika. Prilika za bijeg od života koji im je određen u trenutku rođenja i koji se ni na koji način ne može promijeniti. To je nevjerojatna prilika da barem nakratko žive u pravoj palači, u svijetu svjetlucavih haljina, neprocjenjivih dragulja i natječu se za srce naočitog princa Maxona, ali za Americu Singer, jednu od Odabranih, Izbor je noćna mora. Mora okrenuti leđa svojoj tajnoj ljubavi i napustiti voljenu obitelj, a sve zbog nagrade koju ne želi. No tada upoznaje princa Maxona. Malo pomalo počinje preispitivati svoje planove i želje… Može li se život o kojem je oduvijek sanjala usporediti s budućnošću kakvu nikad nije zamišljala?

Izvor: Variety

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.