Mozaikove pop-up knjižare u Zagrebu

Tražite najveće svjetske hitove brojnih domaćih nakladnika i veliki broj naslova po akcijskim cijenama?

Mozaikove pop-up knjižare u Zagrebu rješenje su za vaše knjiške probleme. U paviljonu 7A Zagrebačkog velesajma posjetite najnoviju pop-up knjižaru u kojoj možete pronaći veliki izbor knjiga brojnih domaćih nakladnika: Buybook, Fokus, Ljevak, Mozaik, Profil, VBZ i Znanje. Vrata pop-up knjižare na velesajmu otvorena su svakoga dana od 10 do 19 sati.

Uz odlične popuste nudimo vam i dodatne popuste za kupnju većeg broja knjiga. Tako za kupnju 3 knjige ostvarujete dodatnih 10% popusta, a za kupnju 5 knjiga dodatni popust iznosi čak 15%.

Podsjetimo, na još jednoj lokaciji u Zagrebu možete uživati u velikoj ponudi knjiga. U Galleria Business Centru na Iblerovom trgu za sve knjigoljupce osigurani su razni popusti i akcije. Svoja izdanja, među kojima su i najnoviji hit naslovi, nudi šest izdavača: Ljevak, Mozaik knjiga, Planetopija, Profil knjiga, VBZ i Znanje. Radno vrijeme ove pop-up knjižare je od ponedjeljka do subote od 10 do 20 sati.

Uz odlične popuste nudimo vam i dodatne popuste za kupnju većeg broja knjiga. Tako za kupnju 3 knjige ostvarujete dodatnih 10% popusta, a za kupnju 5 knjiga dodatni popust iznosi čak 15%.

Za sve one koji se zbog novonastale situacije odluče na kupnju knjiga iz udobnosti vlastitog doma, ne brinite! I za vas smo osigurali odlične popuste do 80%!

Uz odlične popusta od 10% do 80%, nudimo vam i dodatne popuste za kupnju većeg broja knjiga. Tako za kupnju 3 knjige iz kategorije Knjiga svima i svuda ostvarujete dodatnih 10% popusta, a za kupnju 5 knjiga dodatni popust iznosi čak 15%.
Pozivamo vas da posjetite naš webshop te si na vrijeme osigurate naslove koje već dugo želite i tako iskoristite ovu sjajnu priliku. Za kupovinu veću od 150 kn poštarina je besplatna.
http://bit.ly/KnjigaSvimaISvuda
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.