Mozaikov Book Bloger 2020. godine

Ispratili smo 2020. godinu i novu dočekali uz želje da bude mirnija, s manje uzbuđenja, a uz puno zdravlja, sreće i ljubavi. Nova godina često je prilika za novi početak, ali i za analizu svega što smo napravili u godini koju ostavljamo iza sebe.

Nakon što je 2020. godina pred sve nas stavila brojne izazove, Mozaik knjiga je objavila gotovo 100 novih naslova koje su naši knjiški blogeri čitali i recenzirali. U znak zahvalnosti odlučili smo nagraditi one najvrijednije. U izbor su ušli svi oni ljubitelji knjiga s kojima Mozaik knjiga surađuje i nije nam bilo bitno jesu li napisali pozitivnu ili negativnu recenziju s puno ili malo teksta, gledali smo samo ukupan broj napisanih recenzija.

S ponosom vam predstavljamo 5 knjiških blogova koji su srušili sve rekorde. Oni su vrijedno pisali recenzije ljubavnih i kriminalističkih romana, slikovnica, priručnika i dječjih naslova punih 365 dana.

  1. From Cover To Cover41 recenzija
  2. Čarobni svijet knjiga38 recenzija
  3. Knjiški moljac32 recenzije
  4. Just Read31 recenzija
  5. Knjiga i ja 30 recenzija

Dan zaključivanja ovog popisa bio je 31. 12. 2020. i iskreno se nadamo da nam nije promakla niti jedna recenzija.  Na adrese naših dragih blogera šaljemo poklon pakete koje su napunili naši prijatelji u Znanju i Journalu.

Bez obzira na broj recenzija, Mozaik knjiga zahvaljuje se svima s kojima je surađivala 2020. godine te se nadamo da će se one nastaviti i u 2021. <3

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.