Milijun razloga zašto sjesti na bicikl i put pod noge!

OŽUJAK I TRAVANJ ŠAPUĆU NEŠTO…ČUJETE LI IH?? BICIKL…BICIKL…BICIKL…

U svijetu u kojem živimo, zaista je teško odmaknuti se od svega što nam je napredna tehnologija dala. Zaboravljamo na neke uobičajene, prirodne ili jednostavne hobije. Zaboravljamo kako je divan jednostavan život i koliko malo nam je potrebno da se opustimo, odmorimo, da uživamo, da istinski budemo zahvalni na životu vrišteći: Živote, to se traži!

Donosim Vam nekoliko superkulforagubanajs stvari o biciklu i bicikliranju:

Nekako mi se učinilo da iza ovih razloga moram napisati objavu o Biciklističkom vodiču – Središnja Hrvatska, Slavonija, Baranja i zapadni Srijem. To je jedan pregledni, iznimno vizualno privlačan vodič nastao u želji da se ljudi odluče na upoznavanje prelijepe Hrvatske na drukčiji način – biciklom!

JEFTINI ODMOR

Dakle, osim preglednih karti s ucrtanim rutama (čak njih 40), predloženih izleta ili kraćih tura biciklom za vikend, tu su i zanimljivi tekstovi o usputnim turističkim atrakcijama, vrhunske fotografije prostora koji je obuhvaćen pojedinom rutom i korisne internetske stranice o znamenitostima i preporučljivom smještaju! Kompletan paket. Naučit ćete mnogo, upoznati naše prekrasne ravnice i brda kojima se daje malo turističke važnosti, a u sebi nose snažan potencijal. Otkrijte ga vi.

Ekipe, prijatelji, obitelji (s manjom i s većom djecom), dečki i cure, novopečeni mladi bračni parovi, kolege na poslu – što čekate? Nabavite si primjerak i uživajte. Nećete požaliti – to je sigurno!

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.