Lady Whisteldown najavila snimanje treće i četvrte sezone Bridgertona

Netflixova hit serija Bridgerton imat će treću i četvrtu sezonu, objavljeno je na službenom Instagram profilu serije.

“Imamo vrlo posebnu objavu. Bridgerton će imati treću i četvrtu sezonu. Spisateljica će morati kupiti više tinte…“, glasila je objava koja je nesumnjivo razveselila brojne fanove diljem svijeta.

Trenutno se snima druga sezone ove trenutno najuspješnije Netflixove serije. Pogledana je u 82 milijuna kućanstava diljem svijeta, a glumci koji su utjelovili likove postali su planetarno popularni gotovo preko noći.

Tvorac serije je Chris Van Dusen, a jedna od izvršnih producentica Netflixove uspješnice je Shonda Rhimes, koja je producirala i popularnu seriju “Uvod u anatomiju” te “Scandal”, “How to Get Away with Murder”, “Private Practice”, “Station 19″ .

Džentlmenska ponuda treći je jedan roman iz serije o obitelji Bridgerton koji donosi predivnu ljubavnu priču inspiriranu bajkom o Pepeljugi.

Najtraženija pozivnica ove sezone zacijelo je pozivnica na krabuljni ples obitelji Bridgerton koji će se održati sljedećeg ponedjeljka. – Društveni bilten lady Whistledown, 31. svibnja 1815.

Nezakonita kći grofa od Penwooda, Sophie Beckett, nikad nije bila prihvaćena u pristojnom društvu. A od prerane smrti njezina oca, njezina joj je maćeha učinila život još težim, tjerajući je da radi kao neplaćena sluškinja. Sophie provodi dane u mukotrpnom radu sve dok jedne noći njezini prijatelji i kolege iz redova služinčadi ne skuju plan koji će joj omogućiti odlazak na krabuljni ples obitelj Birdgerton.

Tamo upoznaje svog princa iz bajke, zgodnog Benedicta Bridgertona i zaljubi se u njega preko ušiju. Benedict je jednako očaran, ali kad na satu otkuca ponoć, Sophie mora napustiti plesnu dvoranu, ostavivši samo svoju rukavicu u njegovoj ruci…

Gospodin Bridgerton četvrti je roman iz serije o obitelji Bridgerton.

Penelope Featherington u tajnosti obožava brata svoje  najbolje prijateljice od… Zapravo, čini se da ga je  oduvijek obožavala. Nakon što je pola svoga života  izdaleka promatrala Colina Bridgertona, misli kako  zna sve o njemu, sve dok ne naiđe na njegove najveće  tajne – i tada shvati da ga uopće ne poznaje.

Colinu je dosadilo da ga svi smatraju tek praznoglavim  šarmerom i muka mu je što je cijelo visoko društvo  doslovno poludjelo za tračerskom kolumnisticom  lady Whistledown. No kad se Colin vrati s jednog  od svojih putovanja u inozemstvo, otkrit će kako  ništa više u životu nije isto, a ponajmanje Penelope  Featherington! Tek će tada Colin otkriti da i Penelope  ima svoje tajne.

Sada ovaj okorjeli neženja mora odlučiti je li mu  Penelope najveća prijetnja ili jamstvo sretnog  završetka?

Intervju s autoricom serijala Juliom Quinn ekskluzivno za Gloriju pročitajte ovdje.

Photo: Netflix

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.