Knjiga stoljeća “Najzdravije namirnice svijeta” u novom izdanju

Koju hranu treba jesti, a koju izbjegavati? Jesu li zdrave namirnice zaista zdrave? Koliko obroka dnevno treba jesti? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja možete pronaći u jedinstvenom priručniku „NAJZDRAVIJE NAMIRNICE SVIJETA“.

Stručnjaci su ovu knjigu proglasili knjigom stoljeća, a nastala je na temelju 30-godišnjeg istraživanja autora Georgea Mateljana i tima znanstvenika s najuglednijih sveučilišta, koji su proučavali namirnice iz više od 80 zemalja svijeta i otkrili kako one utječu na bolje zdravlje i dugovječnost. Ovdje ćete otkriti popis 100 najzdravijih namirnica, od kojih veliku većinu možete naći u obližnjoj trgovini.

No, popis namirnica nije dovoljan. Njih je potrebno pripremiti, ali često nemate ideju kako ih spojiti u ukusan i zdrav obrok, a da pri tom ne uništite zdrave sastojke u hrani? Zato „Najzdravije namirnice svijeta“ otkriva 800 novih jednostavnih i brzih recepata koji čuvaju hranjive tvari u namirnicama, plan prehrane koji pomaže u poboljšanju zdravlja i reguliranju optimalne tjelesne težine.

      

Svakoj od 100 najzdravijih namirnica svijeta posvećeno je cijelo poglavlje koje otkriva osnovne značajke i tablicu sa svim vitaminima, mineralima i drugim hranjivim tvarima koje sadrži, kao i podatak o njezinoj kalorijskoj vrijednosti te glikemijskom indeksu. Doznat ćete i kako birati, čuvati i pripremati namirnice.

Sve namirnice, pa čak ni one najzdravije, nisu dobre za sve. Nekima su određene namirnice nužne za zdravlje, dok drugima uopće ne odgovaraju ili su na njih čak alergični. Tajna je u individualnome pristupu i dobroj ravnoteži namirnica koje jedete, zato ova knjiga nudi čak 100 namirnica među kojima možete odabrati one koje vam najbolje odgovaraju!

       

SPRIJEČITE NAJRAŠIRENIJE KRONIČNE BOLESTI DANAŠNJICE KAO ŠTO SU:

  • bolesti srca i krvnih žila
  • Alzheimerova bolest
  • pretilost
  • dijabetes
  • tumor

Knjiga je prvi put objavljena 2007. godine, a 2008. je tiskana na hrvatskom jeziku. Iste godine dobila je nagradu Josip Juraj Strossmayer za najuspješnije znanstveno djelo i izdavački pothvat na hrvatskom jeziku, koju dodjeljuje HAZU. Ovo novo prošireno, dopunjeno i ažurirano izdanje otkriva i najnovije spoznaje o zdravoj prehrani. Na hrvatskom izdanju ove knjige dvije godine je radilo 35 poznatih i cijenjenih stručnjaka i 15 institucija iz cijele Hrvatske.

Knjiga “Najzdravije namirnice svijeta” trenutno je u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 549,00kn, a očekivani datum izlaska knjige je 2.1.2019.

Svoj primjerak možete osigurati u našem webshopu.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.