Dobitnici darivanja

J. K. ROWLING autorica je serijala o Harryju Potteru, koji od objavljivanja do danas uživa nesmanjenu popularnost i utjecaj. Prvi u nizu, “Harry Potter i kamen mudraca“, u Velikoj Britaniji objavljen je 1997. godine. Serijal je dovršila deset godina poslije, objavljivanjem “Harryja Pottera i darova smrti” 2007. godine. Izlazak svih romana pratile su iznimno uspješne i popularne filmske adaptacije.

Serijal o Harryju Potteru do danas je prodan u više od 600 milijuna primjeraka i preveden na više od 80 jezika. O Harryju u odrasloj dobi više smo doznali u kazališnoj drami “Harry Potter i ukleto dijete”, koju je J. K. Rowling napisala s dramatičarom Jackom Thorneom i redateljem Johnom Tiffanyjem, a koja se danas izvodi na pozornicama širom svijeta.

Povodom dolaska četvrtog i petog nastava Mozaik knjiga organizirala je darivanja u kojima ste mogli osvojiti “Harry Potter i Plameni pehar” i “Harry Potter i Red feniksa”.

Harry Potter knjige 4 i 5

Od vas smo na Facebooku i Instagramu tražili da pogodite koliko stranica zajedno imaju četvrti i peti nastavak, a točan odgovor je 1444! Harry Potter i Plameni pehar” ima 620 stranica, a “Harry Potter i Red feniksa” broji 824 stranice.

Prve osobe su točnim odgovorima su:

Josipa Petričević (Facebook) i tinchy1983 (Instagram).

  • DOBITNICI CIJELOG SERIJALA

Opet smo tražili pravog Harry Potter obožavatelja/icu! ?? Slika ili riječ – svejedno. Važno je bilo samo da u komentarima pokažete i dokažete svoju ljubav prema knjigama, filmovima i svemu što sadrži čarobnjački svijet. Najvećeg čarobnjaka nagradit ćemo svim knjigama iz serijala! ??

S obzirom na jakooo težak odabir koji je bio pred nama, odlučili smo da će čak četiri osobe osvojiti cijeli serijal (Dva dobitnika/ice s Facebooka i dva/dvije s Instagrama)!

Ivana Zrno (Facebook)

Mia Smoje (Facebook)

aleksandraa.kovac (Instagram)

petra.cizmesija (Instagram)

Čestitamo svim sretnim dobitnicima!

Molimo vas da nam se javite u inbox kako bismo vam mogli poslati osvojeni serijal.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.