„Devet potpunih neznanaca“ autorice Liane Moriarty uskoro na HULU

Krajem godine na streaming platformu Hulu stiže serija koja se temelji na romanu „Devet potpunih neznanaca“ autorice Liane Moriarty.

Nicole Kidman i nekoliko ključnih osoba koje stoje iza iznimno uspješne serije „Male laži“ (Big Little Lies) ponovo su se ujedinili zbog snimanja nove serije „Nine Perfect Strangers“. Kidman će glumiti i biti izvršna producentica serije, glavni scenarist je David E. Kelley, a izvršna producentica Bruna Papandrea.

Osim Nicole Kidman glumačku postavu čine Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall i Samara Weaving

Iako je početno snimanje trebalo biti u SAD-u, zbog panedemije koronavirusa i brojnih ograničenja, preko 1.400 članova produkcije i glumačke postave preseljeno je u New South Wales (Australija).

Službeni trailer za seriju „Nine Perfect Strangers“ pogledajte na linku.

RADNJA:

Jedna kuća. Devet neznanaca. Deset dana koji će im promijeniti živote.

Tranquillum House luksuzne su toplice koje obećavaju potpun preporod duha i tijela. Devetero gostiju iscrpljenih gradskim životom jedva čeka zbaciti teret viška kilograma i svakodnevnih problema, zaroniti u smireni svijet meditacije i masaža vrućim kamenjem. Kilometrima od najbližega grada, bez automobila i telefona, daleko su od svijeta: jedina zabava tijekom deset dana bit će im međusobno upoznavanje i spoznaja njih samih. Njihov osobni razvoj nadzire upraviteljica toplica, odlučna žena s misijom – koja je drugačija od onoga što se na prvi pogled čini. Iza glamuroznog lica Tranquillum Housea krije se opasna tajna. Devet potpunih neznanaca pojma nema što ih čeka.

Iako se čini kao pravi odmor za dušu i tijelo, ove toplice ostat će u ružnom sjećanju svojim gostima.

Izvor: Entertainment Weekly

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.