NJEGA DJETETA OD ROĐENJA DO DRUGE GODINE ŽIVOTA

William Sears, Martha Sears

149,00 kn

Na zalihi Dodaj u košaricu

Podijeli:

NJEGA DJETETA OD ROĐENJA DO DRUGE GODINE ŽIVOTA

Iz pera vodećih američkih stručnjaka za njegu dojenčadi i male djece – enciklopedijski vodič kroz prve dvije godine života vašeg djeteta.
U vašim se rukama nalazi “novorođenačka biblija” nove, moderne i privržene generacije roditelja nastala kao odgovor na kruta pravila odgojne ere dr. Spocka. Ova je knjiga postala
temelj novoga doba u kojem povezujući način roditeljstva omogućuje roditeljima da se oslobode pritiska koji im nameću kruta odgojna pravila i podižu svoju djecu u opuštenoj atmosferi, punoj ljubavi i povjerenja.

U potpunosti revidirano i nadopunjeno, ovo izdanje nudi vam najsuvremenije informacije iz područja njege djeteta – od pelenaštva do svakodnevne njege, od priprema za porođaj do izlaska iz rađaone, od uvođenja dohrane do djetetova razvoja.
Dr. William i Martha Sears – oboje medicinski stručnjaci i roditelji osmero djece – koristeći se svojim bogatim profesionalnim i roditeljskim iskustvom stvorili su priručnik koji na  sveobuhvatan način obrađuje doslovce sva područja njege i brige o djetetu. U knjizi je naglasak na osnovnim dojenčetovim potrebama – hrana, spavanje, razvoj, zdravlje i utjeha.

U ovoj ćete knjizi naći odgovore na mnoga pitanja i dileme, koje uzrokuju najviše zabrinutosti kod novopečenih roditelja:

∙ kako se povezati s djetetom
∙ kako pravilno hraniti dijete
∙ kako smiriti uznemireno dijete
∙ koji su načini najbolji za uspavljivanje djeteta
∙ kako razumjeti faze u razvoju
∙ kako liječiti uobičajene bolesti
∙ kako razumjeti ponašanje dvogodišnjaka
∙ kako se nositi s tantrumima
∙ kako privikavati na zahod
∙ kako uskladiti karijeru i roditeljstvo
∙ i još mnogo toga…

Ova je knjiga neiscrpan izvor neprocjenjivih savjeta o tome kako izvući ono najbolje iz roditeljstva – za svoje dijete, za sebe i za obitelj u cjelini.

  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531408240
  • Strani naslov: THE BABY BOOK
  • Uvez: meki
  • Širina: 175
  • Visina: 242
  • Strane: 748