Što misli moj tinejdžer?

Na zalihi
22,90 €
Dodaj u košaricu

Što misli moj tinejdžer?

21,81 

- +
Podijeli:

Što misli moj tinejdžer?

Što misli moj tinejdžer?
Praktična dječja psihologija za suvremene roditelje.
Od 13. do 18. godine.

Dok se mozak adolescenata preoblikuje, tijelom jurcaju hormoni, a potreba za neovisnošću jača, sukobi u obitelji sve su češći, čineći odgoj sve težim. Uz ovu knjigu pomoć je nadohvat ruke. Ovaj iznimno praktičan priručnik o izazovima odgoja tinejdžera u današnjem društvu utemeljen je na najnovijim znanstvenim spoznajama o razvoju mozga i ponašanju u adolescenciji, nudeći roditeljima učinkovite, trenutačne i dugoročne načine postupanja koji će im olakšati odgoj. S više od stotinu svakodnevnih životnih situacija roditeljima se daju izravni savjeti kako prikladno reagirati u emocionalno nabijenim situacijama – od lupanja vratima do zamki digitalnog svijeta, vršnjačkog pritiska, ispitnog stresa i spolnih odnosa.

U knjizi “Što misli moj tinejdžer?” saznajte kako možete stvoriti poticajno ozračje i otvorenu komunikaciju da pomognete svojim tinejdžerima uspješno svladati sve izazove odrastanja.

O autorima:

Tanith Carey britanska je novinarka te bivša dopisnica iz SAD-a za Daily Mirror i bivša novinarka godine za potrošače iz Londonskog press kluba.
U njenim knjigama nalazimo najnovija istraživanja i novosti iz područja psihologije te odgoja djece prenesena vrlo čitko i pristupačno.
Autorica je 14 knjiga, pevedenih na 35 jezika.

Dr. Angharad Rudkin klinički je psiholog sa dvadesetogodišnjim iskustvom rada s djecom i roditeljima koji prolaze kroz razne teškoće. Također, podučava dječju psihologiju na Sveučilištu Southampton i dio je više istraživačkih timova.

X
  • Broj stranica: 224
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789533609331
  • Prevoditelj: Suzana Sesvečan Lozina
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 19.5 x 23.3 cm
  • Težina: 500 g
  • Nakladnik: Znanje
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.