Česta pitanja

Imate pitanja o Mozaiku knjiga i Reader’s Digestu?

Zanima li vas kakve proizvode nudimo, kako i gdje ih možete kupiti, kako sudjelovati u našim nagradnim igrama, što je uopće Reader’s Digest? Sve to i još mnogo više možete saznati u ovim odgovorima na naša najčešće postavljana pitanja.

Što je Reader’s Digest?

Reader’s Digest svjetski je poznata međunarodna izdavačka kuća, koja se bavi izdavaštvom, direktnim marketingom i distribucijom časopisa, knjiga, glazbenih i videoizdanja te drugih proizvoda i usluga. Tvrtka djeluje već više od 80 godina te je jedan od najvećih i najuspješnijih izdavača na svijetu. Više o njoj možete saznati na internetskoj stranici: www.rd.com.

Zašto odabrati knjižna izdanja Mozaika knjiga i Reader’s Digesta?

Mozaik knjiga u suradnji Reader’s Digestom izdaje knjige koje se odlikuju vrhunskom kvalitetom. Naša izdanja sastavili su ponajbolji svjetski stručnjaci na svom području, a posebno su ih za naše čitatelje odabrali i pripremili renomirani hrvatski urednici. Tako u domove naših kupaca donosimo najnovije zdravstvene savjetnike, provjerene povijesne priručnike, praktična i korisna izdanja tipa „uradi sam“, najdojmljivije knjige koje opisuju svijet oko nas, predivne ilustrirane bajke i priče za djecu i odrasle te mnoštvo drugih vrijednih izdanja.  A najbolji dokaz da su naše knjige pravi izbor za vas – u njima svakodnevno uživaju čitatelji diljem svijeta!

Po čemu su posebne CD-kolekcije Mozaika knjiga i Reader’s Digesta?

Glazbene kompilacije pomno su odabrane kako bismo našim slušateljima ponudili samo najbolje od svjetske i domaće glazbe.  Najpoznatije klasične skladbe u izvedbi Pavarottija, Carrerasa i Dominga, najljepše melodije iz filmova i mjuzikla, vrući ritmovi brazilske glazbe, najveći svjetski hitovi svih vremena… samo su djelić bogate riznice naših glazbenih bisera. Uz to, sve su pjesme obrađene digitalnom tehnologijom kako biste mogli uživati u kristalno čistom zvuku te kako vas ništa ne bi ometalo prilikom slušanja.
Od 2010. surađujemo i s Croatia Recordsom, vodećom hrvatskom diskografskom kućom, da bismo svojim kupcima ponudili najveće domaće hitove u izvedbi najboljih hrvatskih izvođača. Kao rezultat te produktivne suradnje nastale su CD-kompilacije kao što su LEGENDE HRVATSKE GLAZBE, zbirka koja sadržava čak 80 bezvremenih klasika 16 vrhunskih glazbenika, te TO SU BILI NAŠI DANI, kolekcija koja će vas razveseliti pjesmama naše i vaše mladosti.

Zašto kupiti DVD-kolekcije Mozaika knjiga i Reader’s Digesta?

Uz naše kvalitetne dokumentarce možete putovati svijetom iz vlastitog naslonjača. Spektakularni prizori, promatrani kroz objektiv ponajboljih svjetskih redatelja, približit će vam najveće tajne životinjskog carstva, otkriti vam najfascinantnija mjesta na svijetu te vas odvesti u prošlost do drevnih civilizacija. Naše trodijelne DVD-kolekcije vode vas u srce najvećih svjetskih misterija kao da se nalazite na samome mjestu događaja! Uz to, zanimljivo pripovijedanje te posebno odabrana glazba još više dočaravaju posebnu atmosferu prikazanih mjesta i događaja. Stoga su naše DVD-kolekcije izvrstan izbor za ljubitelje vrsnih dokumentaraca, ali i sve ostale koji žele saznati nešto novo o svijetu oko nas.

 

Gdje i kako se mogu kupiti proizvodi Mozaika knjiga i Reader’s Digesta?

Kupcima nudimo mogućnost da ponude Mozaika knjiga i Reader’s Digesta primaju izravno na svoju adresu  kako bi uvijek bili u toku s našim najnovijim knjižnim izdanjima, glazbenim i DVD-kolekcijama i ostalim proizvodima. Tako željene proizvode mogu naručiti iz udobnosti vlastitoga doma te ih u najkraćemu mogućem roku primiti na svoju adresu. Naša premijerna izdanja uvijek najprije nudimo primateljima naših promotivnih ponuda tako da oni prvi mogu otkriti i naručiti novitete iz naše izdavačke kuće. Naše proizvode možete kupiti i u nekoj od naših brojnih knjižara diljem Hrvatske ili putem internetske knjižare.

Kako mogu postati primatelj ponuda Mozaika knjiga i Reader’s Digesta?

Dovoljno je da se odazovete na neku od naših promotivnih akcija koje redovno organiziramo. Uz to, u svakome trenutku možete nazvati našu Službu za kupce na broj telefona 01/6053 988 ili nam pisati na e-mail adresu rd-info@mozaik-knjiga.hr. Naši ljubazni službenici rado će se odazvati svakoj vašoj molbi ili zahtjevu.

Je li kupnja proizvoda sigurna?

Da, jer uz sve naše proizvode dolazi Jamstvo kvalitete i zadovoljstva. Proizvode Mozaika knjiga i Reader’s Digesta možete kupiti s punim povjerenjem. Ako unatoč našoj strogoj provjeri primite oštećeni proizvod, na vaš zahtjev zamijenit ćemo ga za ispravni. Vašu narudžbu smatramo izrazom povjerenja, što iznimno cijenimo. Potpuno zadovoljstvo naših kupaca već je desetljećima jedno od temeljnih načela poslovne politike Mozaika knjiga i Reader’s Digesta. Utvrdite li da proizvod ne ispunjava Vaša očekivanja, javite nam i pošaljite nam ga u od roku 15 dana na adresu Mozaik knjiga, Logistički centar objekt Radin, Gospodarska 9, 10 431 Sveta Nedelja, i vratit ćemo vam novac.

Zašto priređujemo nagradne igre?

Svake godine organiziramo Veliku nagradnu igru te mnoštvo dodatnih nagradnih igara manje vrijednosti. Nagradne igre priređujemo iz istog razloga zbog kojeg većina trgovina ima izloge: da bismo skrenuli pozornost na svoju ponudu. Nagradne igre naši su “izlozi s ponuđenim proizvodima”, a svrha je njihova priređivanja u njihovu oglašavanju. Tako primatelji naših ponuda mogu otkriti naša kvalitetna izdanja, a uz to možda i osvojiti  nagradu u našim vrijednim nagradnim izvlačenjima.

Što je Velika nagradna igra?

Velika nagradna igra je, kao što i samo ime govori, najveća nagradna igra koju jednom godišnje priređuju Mozaik knjiga i Reader’s Digest. Dosad smo organizirali čak trinaest Velikih nagradnih igara te razveselili mnoštvo sretnih dobitnika vrijednim nagradama. U sklopu velike nagradne igre dodjeljujemo čak 105 nagrada, a posebno možemo istaknuti našu Veliku nagradu vrijednu 250.000 kuna na American Express kartici.
Pravila aktualne 13. velike nagradne igre za 2015. godinu možete pročitati ovdje.

Je li Velika nagradna igra naša jedina nagradna igra?

Tijekom godine organiziramo i velik broj dodatnih izvlačenja nagrada manje vrijednosti kako bismo svojim naručiteljima pružili još više prilika za osvajanje vrijednih nagrada.  Njihova pravila i uvjete sudjelovanja možete pročitati ovdje.

Tko može sudjelovati u nagradnim igrama?

Sudjelovati mogu svi koji su odazvali našu promotivnu ponudu te zadovoljavaju uvjete istaknute u pravilima nagradnih igara.

Tko ne može sudjelovati u nagradnim igrama?

U Velikoj nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposlenici Mozaika knjiga i njihovi bliski srodnici, vanjski suradnici koji su sudjelovali u realizaciji nagradne igre, osobe koje nisu državljani Republike Hrvatske te svi koji do završetka aktualne velike nagradne igre ne navrše 18 godina.

Kako ću saznati jesam li izvučen kao jedan od dobitnika?

Sve sretne dobitnike odmah nakon izvlačenja o osvajanju ćemo obavijestiti telefonskim ili pismenim putem. Uz to, rezultati izvlačenja u roku od tjedan dana od dana izvlačenja bit će objavljeni u javnome mediju te će biti istaknuti i u prostorijama Mozaika knjiga i na ovim internetskim stranicama.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.