O nama

temp_vinjeta

Reader’s Digest u Hrvatskoj surađuje s Mozaikom knjiga od 2004. godine. Kao rezultat ove produktivne suradnje tijekom godina izdano je mnoštvo vrhunskih knjiga, glazbenih i videokolekcija te drugih kvalitetnih proizvoda, koji su naišli na izvrstan odjek kod kupaca.

Posebno možemo istaknuti naš knjižni program u kojem čitatelji različitih generacija mogu naći nešto lijepo za sebe ili kao dar za dragu osobu. Impresivni vrtlarski savjetnici, praktične kuharice, suvremeni zdravstveni vodiči, najaktualniji zemljopisni i povijesni priručnici, spektakularna izdanja o prirodi i njezinim fenomenima, uzbudljiva dječja literatura… samo su dio naše bogate ponude knjiga kojima iz godine u godinu uveseljavamo čitatelje, a u pripremi su i nova kvalitetna izdanja.

Budući da nam je mišljenje naših kupaca iznimno važno, redovno ih putem ankete ispitujemo što bi voljeli čitati te kakvo ih štivo najviše interesira. Tako svake godine izdajemo knjige koje odgovaraju ukusu najširega kruga čitatelja i u domove naših kupaca donosimo izvrsna izdanja koja su sastavili ponajbolji svjetski stručnjaci, a posebno su ih za naše kupce pripremili renomirani hrvatski urednici.

Uz to, u izdanju Mozaika knjiga i Reader’s Digesta možete naći raznovrsne glazbene kompilacije koje obuhvaćaju cijeli spektar izvrsne glazbe: od omiljenih svjetskih klasika i opernih arija koje izvode trojica veličanstvenih – Luciano Pavarotti, Jose Carreras i Placido Domingo, preko plesnih ritmova i glazbe iz slavnih filmova i mjuzikla pa sve do najvećih svjetskih uspješnica svih vremena. Od 2010. Mozaik knjiga i Reader’s Digest surađuju s Croatia Recordsom, vodećom hrvatskom diskografskom kućom, te svojim slušateljima nude prave glazbene bisere – kompilacije najvećih hitova domaće glazbe poput izvrsnih CD-kolekcija Legende hrvatske zabavne glazbe i To su bili naši dani.

U ponudi se nalaze i iznimne DVD-kolekcije, koje pružaju sate zabave i mnoštvo korisnih činjenica i podataka, te raznovrsna trgovačka roba, a od 2009. svojim kupcima nudimo i dodatke prehrani čime smo proširili asortiman proizvoda vezanih uz očuvanje zdravlja.

Vodeći računa o zadovoljstvu naših kupaca, redovno ih obavještavamo o izdanjima koja bi ih mogla zanimati te im nudimo jedinstvenu mogućnost da naručene proizvode prime izravno na svoju adresu. Stoga oni ne trebaju lutati gradom da bi saznali za našu najnoviju ponudu, već sve o njoj mogu otkriti iz udobnosti vlastita doma te na svoju adresu jednostavno i lako primiti željene proizvode. Uz to, naši kupci naručene proizvode mogu platiti u beskamatnim mjesečnim obrocima te si tako uvelike olakšati kućni budžet.

Naši se proizvodi mogu naći i u nekoj od naših 20 vrhunski opremljenih knjižara diljem Hrvatske.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.