Naslovnica knjige: Zahtjev za prijateljstvo

Podijeli:

  • Broj stranica: 354
  • Godina izdanja: 2019.
  • ISBN: 9789531425056
  • Strani naslov: Friend Request
  • Uvez: Meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Zahtjev za prijateljstvo

Laura Marshall

Knjige Književnost Kriminalistički romani

ZAHTJEV ZA PRIJATELJSTVO, napet i nezaboravan roman koji se tako lako ne ispušta iz ruku, znat će cijeniti svi obožavatelji prvoklasnih psiholoških trilera.

Jeste li ikada poželjeli promijeniti prošlost? Louise to želi. Svakoga dana…

Kad Louise Williams primi poruku od nekoga iz davne prošlosti, srce joj zamalo stane. Maria Weston je želi dodati za prijateljicu na Facebooku. Maria Weston je nestala prije više od dvadeset pet godina. Posljednji je put viđena u noći proslave povodom završetka škole i svi vjeruju da je mrtva. A naročito Louise koja cijeloga života nosi strašnu tajnu.

Budući da je Louise primorana otkriti pravu istinu o onome što se dogodilo, jedino što sa sigurnošću zna jest da je Maria Weston nestala one noći. I otada joj se gubi svaki trag, sve do sada…

Zahtjev za prijateljstvo prvi je roman autorice Laure Marshall. Godine 2016. ušao je u uži izbor za nagradu Lucy Cavendish, a iste je godine osvojio drugo mjesto na dodjeli nagrada u Bathu. Laura živi s obitelji u Kentu.

Ostale kriminalističke romane potražite ovdje.

X

RECENZIJA, Maja Žunić, Život knjigoholičarke

Roman je podijeljen na prošlost i sadašnjost. Dakle na događaje iz 1989. i 2016. godine. Autorica je time željela dočarati kako problemi koji su postojali prije tridesetak godina postoje još uvijek samo u intenzivnijem obliku uz društvene mreže. Jer što god se događa završi na društvenim mrežama. Ljudi nisu svjesni koliko ih to čini odvojenima od drugih i žive izmišljenu stvarnost.više
Na zalihi
99,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

JA

Ovo je knjiga za svakoga tko nekoga voli. Otkrijte zašto!

40 kn

49 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.