Vorteks

Esther Hicks, Jerry Hicks

Na zalihi
15,79 €
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Vorteks

15,04 

- +
Podijeli:

Vorteks

Vorteks, nova izvanredna knjiga Ester i Jerryja Hicksa, koji prenose Abrahamovo učenje, pomoći će vam da shvatite svaki odnos u kojem ste trenutno, kao i svaki odnos koji ste dosad imali.

Sveobuhvatno Abrahamovo učenje, koje Jerry opisuje kao „najčistiji oblik ljubavi koji sam ikada upoznao“, nudi rješenja i savjete svima onima koji žele uspostaviti novi ili poboljšati već postojeći odnos. Vorteks otkriva veliki broj lažnih premisa koje su u središtu svake problematične veze i vodi vas prema jasnom razumijevanju moćnog kreativnog Vorteksa koji je već stvorio odnose koje ste željeli. Abraham će vam pokazati kako ući u taj Vorteks, gdje ćete se družiti sa svime što tražite.

Abraham kaže: „Želja nam je pomoći vam da riješite misterij tih naizgled nemogućih odnosa, da ponovno otkrijete ljepotu različitosti. Želimo vam pokazati nijanse radosnog suživota s drugima i, iznad svega, pomoći vam da uspostavite najvažniji odnos od svih: odnos s Vječnim, nefizičkim izvorom koji ste zapravo vi sami.“

Brojni vodeći duhovni učitelji te učitelji osobnog razvoja složni su oko toga da ova knjiga mnogima može stubokom promijeniti život.

„Ova knjiga hodogram je za razumijevanje i ostvarenje vlastite sudbine.“  Wayne W. Dyer, autor knjige Snaga namjere

 „Već deset godina velika sam poklonica Abrahamovih učenja. Silno su pomogla meni i mojoj obitelji.“ Christiane Northrup, autorica knjige Žensko tijelo, ženska mudrost

O autorima:

Oduševljeni jasnoćom i praktičnošću prevedenih riječi Bića koja se nazivaju Abraham, Jerry i Esther Hicks 1986. godine počeli su svoje čudesno iskustvo s Abrahamom otkrivati šačici bliskih poslovnih suradnika.

Uvidjevši praktične rezultate koje su postigli sami, kao i oni koji su postavljali smislena pitanja vezana uz primjenu načela Zakona privlačenja na financije, tjelesna stanja i odnose… a potom uspješno primjenjivali Abrahamove odgovore na vlastite situacije – Jerry i Esther promišljeno su odlučili dopustiti da Abrahamova učenja postanu dostupna sve širem krugu onih koji su tragali za odgovorima o tome kako živjeti bolje.

Abraham – skupina razvijenih Nefizičkih učitelja – svoju sveobuhvatnu perspektivu izražava kroz Esther. I dok se našoj razini shvaćanja obraća nizom eseja koji se odlikuju ljubavlju, dopuštanjem i briljantnošću, ali su ipak općenito jednostavni, usmjerava nas prema jasnoj Povezanosti s našim Unutarnjim Bićem punim ljubavi, kao i prema stjecanju vlastite moći našega Sveukupnog Jastva, moći koja nas uzdiže.

Za više informacija posjetite mrežnu stranicu: www.abraham-hicks.com

Prevela: Aleksandra Barlović

Ostale naslove iz kategorije psihologija potražite ovdje.

X

RECENZIJA Andrea Holi, Ključ za knjigu

Njegova najveća pozitivna strana upravo je u tome što se može primijeniti u svakom trenutku i na svaku situaciju, sadržajem nas tjera na razmišljanje, promjenu perspektive i neku vrstu buđenja iz zaostalih uvjerenja. Njega se čita s razumijevanjem i premišljanjem, odvagujući riječi i kritički.više
  • Broj stranica: 309
  • Godina izdanja: 2019
  • ISBN: 9789531426299
  • Strani naslov: Vortex: Relationships And The Law Of Attraction
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 12.5 x 18 cm
  • Težina: 285 g
  • Nakladnik: Mozaik knjiga
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA

15,21 
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.